GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Τιμωρήθηκε η πρόεδρος των Αστυνομικών Κομοτηνής που αντέδρασε στο Κέντρο Λαθρομεταναστών

Τα ενεργούμενα των Δένδια- Παπαγιαννόπουλου τιμώρησαν τη Σταυρούλα Τζατζανά Όπισθεν ολοταχώς σε χρόνους δίσεχτους πραγματοποίησε  η ηγ...

Τα ενεργούμενα των Δένδια- Παπαγιαννόπουλου τιμώρησαν τη Σταυρούλα Τζατζανά

Όπισθεν ολοταχώς σε χρόνους δίσεχτους πραγματοποίησε  η ηγεσία της αστυνομίας, που την οδηγεί μέσα στον μεσαιωνικό  σκοταδισμό της λογοκρισίας, της φίμωσης και της χειραγώγησης. Ή τουλάχιστον σ' αυτό φαίνεται ότι αποσκοπεί. Γιατί δεν μπορεί να εξηγηθεί αλλιώς η απόφαση του δευτεροβάθμιου πειθαρχικού συμβουλίου στο οποίο έσυρε η ηγεσία την πρόεδρο της ένωσης αστυνομικών Ροδόπης, μετά την αυτονόητη  κι αυτοδίκαιη απόφαση του πρωτοβάθμιου να την αθωώσει από την κατηγορία  της ... απείθιας!

Η κ. Τζατζανά στάθηκε στην πύλη της σχολής αστυφυλάκων Κομοτηνής, τη  μοιραία νύχτα που οι Παπαγιαννόππουλος και Δένδιας αποφάσισαν να την  μετατρέψουν από σχολή σε στρατόπεδο και να φυλακίσουν μετανάστες δίχως  κανένα προηγούμενο διάλογο ή καμία έγκριση της τοπικής αστυνομίας και  της τοπικής κοινωνίας. Εξ' ου και η αυτοδίκαιη αντίδραση της κ. Τζατζανά που κατήγγειλε τη  μεταβολή χρήσης της σχολής σε αποθήκη ψυχών. Η απόφαση του πρωτοβάθμιου  συμβουλίου όμως δεν άρεσε στην ηγεσία που θέλει ποδηγετούμενο   και  χαλιναγωγημένο τον συνδικαλισμό, ώστε να περνά αβρόχοις ποσί οτιδήποτε  στρέφεται κατά της αστυνομίας και της κοινωνίας. 

Γι αυτό και ανάγκασαν  το δευτεροβάθμιο συμβούλιο να κάνει προσφυγή κατά της απόφασης και να  υπαγορεύσει στους εντεταλμένους νενέκους της την απόφαση. Και μπορεί η ποινή να θεωρείται συμβολική (250 ευρώ με ψήφους 3 -2), είναι ωστόσο ουσιαστική για την ελευθερία του ένστολου συνδικαλισμού, που για πρώτη φορά μετά από αμνημόνευτη σειρά ετών, βλέπει να επιχειρούν κάποιοι να τον βάλουν στον γύψο.
bloko.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια