GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


«Έβρεξε» πρόστιμα στην Ξάνθη – Μοίρασε κλήσεις η Τροχαία σε παραβάτες του ΚΟΚ

-Βγήκαν στους δρόμους το πρωί της Παρασκευής άνδρες της Τροχαίας βεβαιώνοντας παραβάσεις  Πρόστιμα σε παραβάτες του Κώδικα Οδικής Κυκλ...

-Βγήκαν στους δρόμους το πρωί της Παρασκευής άνδρες της Τροχαίας βεβαιώνοντας παραβάσεις 

Πρόστιμα σε παραβάτες του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας που είχαν σταθμεύσει ατάκτως και σε θέσεις που δεν προβλέπεται τα οχήματά τους επέβαλε νωρίς το πρωί της Παρασκευής η Τροχαία Ξάνθης. 

Ένα περιπολικό όχημα με δύο άνδρες βρέθηκε λίγο πριν τις 8.00 μπροστά από την Λέσχη Αξιωματικών Ξάνθης όπου έχουν δημιουργηθεί δύο θέσεις στάθμευσης τουριστικών λεωφορείων, θέσεις ωστόσο που συνήθως καταλαμβάνονται από Ι.Χ. οχήματα τα οποία σταθμεύουν εκεί. 

Το προσωπικό της Τροχαίας έκοψε κλήσεις σε όσους είχαν σταθμεύσει τα αυτοκίνητά τους εντός των κίτρινων προειδοποιητικών γραμμών που καθορίζουν τις θέσεις των λεωφορείων. 

Μέσα σε ελάχιστα λεπτά τα παρμπρίζ των παρανόμως σταθμευμένων οχημάτων ντύθηκαν με τα γνωστά ροζ χαρτάκια της τροχαίας, ενώ κλήση κόπηκε και σε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο κάτω από το ρολόι της Κεντρικής Πλατείας της πόλης. 

Πρόκειται για δύο περιοχές, τόσο μπροστά από το ρολόι όσο και μπροστά από τη Λέσχη Αξιωματικών, οι οποίες σχεδόν καθημερινά καταλαμβάνονται από οδηγούς αυτοκινήτων. 

Η κατάσταση δεν φαίνεται να εξομαλύνεται παρά τις διαρκείς επισημάνσεις για το παράνομο των σταθμεύσεων και αυτό δεν αποδίδεται απλώς σε επιπολαιότητα των οδηγών αλλά στο ευρύτερο κυκλοφοριακό χάος που επικρατεί τις ώρες αιχμής μέσα στην πόλη, με το δημοτικό πάρκινγκ να παραμένει κλειστό – παρά το ότι έχει περάσει σε ιδιώτη – και τις θέσεις στάθμευσης στο κέντρο να παραμένουν ελάχιστες. 


Δεν υπάρχουν σχόλια