GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Πρόγραμμα επιμόρφωσης από την ΑΔΕΔΥ Ξάνθης - "Ικανότητα Διαχείρισης Συγκρούσεων στον Χώρο Εργασίας"

Το Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Ξάνθης σε συνεργασία με το Κοινωνικό Πολύκεντρο, υλοποιώντας την πολιτική της ΑΔΕΔΥ για την ανάδειξη της διαρκούς εκπαίδευση...

Το Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Ξάνθης σε συνεργασία με το Κοινωνικό Πολύκεντρο, υλοποιώντας την πολιτική της ΑΔΕΔΥ για την ανάδειξη της διαρκούς εκπαίδευσης και επιμόρφωσης, της δια βίου μάθησης των εργαζομένων στο Δημόσιο, προσκαλεί όλους τους Δημοσίους Υπαλλήλους του Νομού στην εκδήλωση ενδιαφέροντος για την συμμετοχή τους στο πρόγραμμα επιμόρφωσης με τίτλο «ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΩΝ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ»

Οι αιτήσεις συμμετοχής θα υποβάλλονται ηλεκτρονικά, στην ηλεκτρονική σελίδα του Κοινωνικού Πολύκεντρου (www.kpolykentro.gr) μέχρι 25 Φεβρουαρίου 2014 ημέρα Τρίτη και ώρα 24:00. Μετά την παραπάνω ημερομηνία και ώρα ουδεμία αίτηση δεν γίνεται δεκτή.

Ο Φάκελος Δικαιολογητικών Συμμετοχής των υποψηφίων εκπαιδευομένων πρέπει να υποβληθεί ιδιοχείρως ή να σταλεί ταχυδρομικά στο «ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΟΛΥΚΕΝΤΡΟ» στη Διεύθυνση: Διοσκούρων 4 & Πολυγνώτου, 105 55 Αθήνα, εντός 3 ημερών από τη λήξη της προθεσμίας ηλεκτρονικής υποβολής των αιτήσεων.

Επισημαίνεται ότι η εκπρόθεσμη αποστολή των Δικαιολογητικών Συμμετοχής συνεπάγεται τον αποκλεισμό από τη διαδικασία μοριοδότησης και επιλογής.

Δεκτές γίνονται μόνο αιτήσεις συμμετοχής που έχουν υποβληθεί ηλεκτρονικά μέσω της προβλεπόμενης διαδικασίας και συνοδεύονται από πλήρη Φάκελο Δικαιολογητικών Συμμετοχής εντός των προαναφερθέντων προθεσμιών.

Το πρόγραμμα επιμόρφωσης για την θεματική ενότητα  «Ικανότητα Διαχείρισης Συγκρούσεων στο Χώρο Εργασίας», θα πραγματοποιηθεί στην Ξάνθη κατά τις ημέρες Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη και ώρες 17:00-21:00. (Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους χώρους εκπαίδευσης θα παρέχονται στην ιστοσελίδα του φορέα και τον Πρόεδρο του Ν.Τ. ΑΔΕΔΥ Ξάνθης Χαράλαμπο Ευστρατίου).

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ Ν.Τ. ΞΑΝΘΗΣ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια