GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Έρχονται χιόνια και καταιγίδες στη Θράκη το Σαββατοκύριακο – Χαλάει ο καιρός σε όλη τη χώρα!

- Καταιγίδες σε Ιόνιο, Ήπειρο, δυτική Στερεά και δυτική Πελοπόννησο Τα δόντια του θα δείξει τις επόμενες ημέρες ο καιρός, με καταιγίδε...

- Καταιγίδες σε Ιόνιο, Ήπειρο, δυτική Στερεά και δυτική Πελοπόννησο

Τα δόντια του θα δείξει τις επόμενες ημέρες ο καιρός, με καταιγίδες και χιόνια ακόμα και σε χαμηλά υψόμετρα της χώρας. 

Ο καιρός, σύμφωνα με τις μετεωρολογικές προβλέψεις θα χαλάσει από τα δυτικά και κύμα κακοκαιρίας θα κρατήσει όλο το Σαββατοκύριακο.  

Το Σάββατο ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν κατά διαστήματα το μεγαλύτερο μέρος της χώρας και κυρίως στο Ιόνιο, την Πελοπόννησο και την ανατολική νησιωτική χώρα. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά αλλά και σε ημιορεινές περιοχές στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί 8 και πιθανόν πρόσκαιρα 9 μποφόρ.

Την  Κυριακή ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν κατά τόπους κυρίως στην ανατολική και νότια χώρα. Χιονοπτώσεις πρόσκαιρα ισχυρές θα σημειωθούν σε όλα τα ορεινά, στα ημιορεινά της κεντρικής χώρας αλλά και σε περιοχές με χαμηλότερο υψόμετρο στα βόρεια. Σταδιακά και από τα βόρεια θα επικρατήσουν βόρειοι άνεμοι 7 με 8 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση που θα γίνει ιδιαίτερα αισθητή στα κεντρικά και βόρεια.

ΣΕ ΠΟΙΟ ΥΨΟΜΕΤΡΟ ΘΑ ΧΙΟΝΙΣΕΙ
Για την περιοχή της Θράκης οι προβλέψεις κάνουν λόγο για χιονόπτωση σε υψόμετρων 1.400m από το μεσημέρι του Σαββάτου και μετά, ενώ το βράδυ προβλέπεται χιονόπτωση ακόμη και σε υψόμετρο 1.300m.

Ανακοίνωση από την ΕΓΝΑΤΙΑ
Από την “ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.” ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με τις προγνώσεις της Ε.Μ.Υ., από το απόγευμα της Παρασκευής 24.01.2014, αναμένονται ισχυρές βροχοπτώσεις και καταιγίδες στα τμήματα της Εγνατίας Οδού στην Ήπειρο και στη Δυτική Μακεδονία, ενώ χιονοπτώσεις θα σημειωθούν σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές. Τα φαινόμενα προβλέπεται ότι θα επεκταθούν σε ολόκληρο το μήκος της Εγνατίας Οδού στη Μακεδονία και Θράκη και θα ενταθούν την Κυριακή 26.01.2014. Εξασθένηση της κακοκαιρίας αναμένεται από τη Δευτέρα 27.01.2014.

Παρακαλούνται οι οδηγοί να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την κίνησή τους στο οδικό δίκτυο και να μειώνουν κατάλληλα και όπου απαιτείται από τις καιρικές συνθήκες την ταχύτητα των οχημάτων τους.

Για πληροφορίες, εφόσον κινείστε επί της Εγνατίας Οδού, επικοινωνήστε με τον τηλεφωνικό αριθμό έκτακτης ανάγκης, στο τηλ. 1077.

Δεν υπάρχουν σχόλια