GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Εξαφάνιση-«θρίλερ» επιχειρηματία στην Ξάνθη – Χάθηκαν τα ίχνη του για μέρες!

-Είχαν χαθεί τα ίχνη του για περίπου μια εβδομάδα. Έδωσε σημεία ζωής και οι έρευνες ολοκληρώθηκαν   Τα ίχνη ενός μέσης ηλικίας επιχειρ...

-Είχαν χαθεί τα ίχνη του για περίπου μια εβδομάδα. Έδωσε σημεία ζωής και οι έρευνες ολοκληρώθηκαν  

Τα ίχνη ενός μέσης ηλικίας επιχειρηματία από την Ξάνθη είχαν χάσει οι συγγενείς και φίλοι του για μια περίπου εβδομάδα. 

Ο επιχειρηματίας, που δραστηριοποιείται στον χώρο της εστίασης εξαφανίστηκε αιφνιδίως το περασμένο Σάββατο, σκορπώντας τον πανικό τους οικείους του οι οποίοι μη μπορώντας να τον εντοπίσουν στράφηκαν στις αρχές. 

Όπως έγινε γνωστό από τις έρευνες που ακολούθησαν, ο άνδρας φέρεται να είχε αφήσει το κινητό του τηλέφωνο έξω από την πόρτα του σπιτιού ενός φίλου του και στη συνέχεια να έχει εξαφανιστεί, ενώ βρέθηκε και ένα γράμμα από τον ίδιο.  

Από την πρώτη στιγμή η Αστυνομία ξεκίνησε έρευνες για τον εντοπισμό του αγνοούμενου άνδρα, ο οποίος βρίσκεται εν διαστάσει με τη σύζυγό του, τόσο εντός της πόλης της Ξάνθης όσο και στις γύρω και ορεινές περιοχές. Οι προσπάθειες για τον εντοπισμό του απέβησαν άκαρπες ενώ παρέμεναν ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα. 

Άξιο αναφοράς το γεγονός πως και ο ίδιος μετά την εξαφάνισή του δεν είχε έρθει σε επαφή με κανέναν εκ των συγγενικών ή φιλικών του προσώπων κάτι που έκανε το βράδυ της Πέμπτης όταν και επικοινώνησε με τον αδελφό του. 

Από το σημείο εκείνο και μετά δόθηκε ένα τέλος στο μυστήριο γύρω από την εξαφάνισή του, ενώ οι Αρχές σταμάτησαν να τον αναζητούν.  

Δεν υπάρχουν σχόλια