GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ο Δήμος Τσιλιγγίρης νέος Δήμαρχος Τοπείρου – Ο τελευταίος τέθηκε σε αργία για έναν μήνα!

Ο κ. Δήμος Τσιλιγγίρης εκλέχθηκε νέος Δήμαρχος Τοπείρου το μεσημέρι της Παρασκευής, καθώς ο τελευταίος Δήμαρχος κ. Φώτης Πυροστιάνης τέθηκ...

Ο κ. Δήμος Τσιλιγγίρης εκλέχθηκε νέος Δήμαρχος Τοπείρου το μεσημέρι της Παρασκευής, καθώς ο τελευταίος Δήμαρχος κ. Φώτης Πυροστιάνης τέθηκε σε αργία για έναν μήνα με απόφαση του Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης. 

Τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου κλήθηκαν να αποφασίσουν ποιος θα αναλάβει καθήκοντα αναπληρωτή για όσο διάστημα διαρκεί η ποινή που έχει επιβληθεί στον Δήμαρχο, με τους 13 από τους συνολικά 21 παρόντες να εκλέγουν για τη θέση αυτή τον κ. Τσιλιγγίρη, ενώ οι υπόλοιπο 8 να δηλώνουν «παρών». 

Η διαδικασία, τυπική στο σύνολό της, διήρκησε λίγα μόλις λεπτά με τον λευκό καπνό από τη ψηφοφορία να μην αργεί να βγει. Άξιο αναφοράς ότι το σώμα εξέλεξε ως αναπληρωτή του κ. Τσιλλιγίρη για τις περιπτώσεις απουσίας ή κωλύµατος του  τον Αντιδήµαρχο κ. Κοτόπουλο Χρυσόστοµο.  

Υπενθυμίζεται πως η προγραμματισμένη για την Τετάρτη συνεδρίαση του Δ.Σ. στον Τόπειρο οδηγήθηκε σε αναβολή, μιας και δυο ημέρες πριν είχε κοινοποιηθεί η απόφαση της αργίας στον Δήμαρχο κ. Πυροστιάνη, με αποτέλεσμα να τεθεί νομικό κώλυμα ως προς τη διαδικασία. Τώρα, και μετά την εκλογή νέου Δήμαρχου, η συνεδρίαση αναμένεται να προγραμματιστεί εκ νέου.  

Δεν υπάρχουν σχόλια