GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ζητείται Δήμαρχος… στον Δήμο Τοπείρου! Τέθηκε σε αργία ο τελευταίος

-Αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για την Τετάρτη συνεδρίαση του Δ.Σ. με απόφαση Αποκεντρωμένης  Σε αναβολή οδηγήθηκε με απόφαση της Αποκ...

-Αναβλήθηκε η προγραμματισμένη για την Τετάρτη συνεδρίαση του Δ.Σ. με απόφαση Αποκεντρωμένης 

Σε αναβολή οδηγήθηκε με απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης η προγραμματισμένη για την Τετάρτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τοπείρου, καθώς προέκυψε νομικό κώλυμα λόγω του γεγονότος πως ο νυν δήμαρχος έχει τεθεί σε αργία. 

Η Αποκεντρωμένη απέστειλε το υπ. αρ. 1571/28-01-2013 έγγραφο της στον Δήμο και η συνεδρίαση αναβλήθηκε μέχρι νεοτέρας. Όπως έγινε γνωστό αρχικά είχαν αποσταλεί οι προσκλήσεις στα μέλη του Δ.Σ. αλλά και τον ίδιο τον Δήμαρχο, ο οποίος ωστόσο δεν θα έδινε το παρών, ενώ είχαν καθοριστεί και τα προς συζήτηση θέματα. 

Στις 27 Ιανουαρίου ο νυν Δήμαρχος Τοπείρου κ. Φώτης Πυροστιάνης τέθηκε σε αργία, μετά την καταδίκη του για παράβαση καθήκοντος, από την Αποκεντρωμένη σε ισχύ για έναν μήνα, ήτοι μέχρι τις 27 Φεβρουαρίου. 

Μετά και το κώλυμα ωστόσο που διαπιστώθηκε από πλευράς της Αποκεντρωμένης η συνεδρίαση αναβλήθηκε, ενώ πλέον αναμένεται να οριστεί νέος Δήμαρχος και να πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. 

Άξιο αναφοράς το γεγονός πως ο κ. Πυροστιάνης ανέλαβε καθήκοντα Δημάρχου μετά και την καταδίκη σε δεύτερο βαθμό του πρώην Δήμαρχου κ. Στέλιου Χατζηευαγγέλου για παράβαση καθήκοντος. 

Τι αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Δήμος:
«Σύμφωνα με το υπ. αρ. 1571/28-01-2013 έγγραφο της Αποκεντρωμένης Δκσης Μακεδονίας – Θράκης και βάσει της παρ. 6 του αρ. 67 του Ν.3852/2010, ανακαλούμε την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 29ης Ιανουαρίου 2014.

Η ημερομηνία πραγματοποίησης της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου θα σας γνωστοποιηθεί με επίδοση νέας πρόσκλησης.
O ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.
ΔΕΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ».

Δεν υπάρχουν σχόλια