GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Έκλεβαν λάδι και απορρυπαντικά μέσα από αποθήκη σε οικοδομή της Καβάλας – Χειροπέδες σε δυο Αλβανούς

-Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία τριών (3) δραστών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή  Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από τις έρ...

-Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία τριών (3) δραστών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή 

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από τις έρευνες της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, κλοπές σε αποθήκη πολυκατοικίας στην πόλη της Καβάλας. 

Από τις έρευνες, προέκυψαν τα στοιχεία τριών (3) δραστών, δύο ημεδαπών, ηλικίας 31 και 25 ετών και ενός 26χρονου αλλοδαπού, υπηκόου Αλβανίας, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή. 

Ειδικότερα, προέκυψε ότι ο 31χρονος κατά το χρονικό διάστημα 27-12-2013 έως 18-01-2014, αφού παραβίασε την πόρτα της πολυκατοικίας, αφαίρεσε τμηματικά από αποθήκη, τέσσερα δοχεία με λάδι και διάφορα απορρυπαντικά.

Επίσης, την 19-1-2014 το απόγευμα, και οι τρεις δράστες, διέρρηξαν την ίδια πολυκατοικία και αφαίρεσαν από αποθήκη διάφορα απορρυπαντικά. 

Σημειώνεται ότι ο 31χρονος δράστης έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπή και ο 26χρονος για ληστεία. 

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καβάλας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια