GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Φράκαρε αστικό στην Ξάνθη – Κόλλησε στον δρόμο, ούτε μπρος ούτε πίσω (+VIDEO)

-Δεν μπορούσε να διασχίσει τον δρόμο από τα παρκαρισμένα οχήματα  -Ειδοποιήθηκε ο ηλικιωμένος οδηγός ενός σταθμευμένου οχήματος για ...


-Δεν μπορούσε να διασχίσει τον δρόμο από τα παρκαρισμένα οχήματα 
-Ειδοποιήθηκε ο ηλικιωμένος οδηγός ενός σταθμευμένου οχήματος για να το απομακρύνει
-Επικράτησε ένα μικρό κομφούζιο στον δρόμο, ο οποίος στη συνέχεια δόθηκε και πάλι σε κυκλοφορία 

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε το πρωί του Σαββάτου τον οδηγό και τους επιβάτες ενός αστικού λεωφορείου στην Ξάνθη το οποίο εκτελούσε το δρομολόγιο Κιμμέρια – Ξάνθη. 

Ακολουθώντας την προγραμματισμένη διαδρομή του δρομολογίου και κινούμενος επί της οδού Μιαούλη ο οδηγός του λεωφορείου στην προσπάθεια του να στρίψει ώστε να προσεγγίσει στη στάση επί της οδού Π. Τσαλδάρη βρέθηκε μπροστά σε ένα αδιέξοδο, λόγω των παρκαρισμένων οχημάτων περιμετρικά του δρόμου. 

Το λεωφορείου στην κυριολεξία φράκαρε και δεν μπορούσε να πάει ούτε μπροστά ούτε πίσω, καθώς ο δρόμος ήταν «πνιγμένος» από σταθμευμένα οχήματα. Μη μπορώντας να κάνει το παραμικρό και βλέποντας τα οχήματα να σχηματίζουν ουρά από πίσω ο οδηγός ακινητοποίησε το όχημα.

Άμεσα κατέφτασε στο σημείο η Αστυνομία η οποία άρχισε να αναζητά τον οδηγό ενός εκ των σταθμευμένων οχημάτων, ώστε να το απομακρύνει και να μπορέσει το λεωφορείο να ξεκολλήσει. Μέσα σε λίγα λεπτά τόσο η οδός Μιαούλη όσο και παράδρομοι αυτής είχαν πλημμυριστεί από οχήματα και οδηγούς που έβγαιναν έξω για να δουν τι είχε συμβεί. 

Οι πόρτες του αστικού άνοιξαν ενώ οι επιβάτες κατευθύνθηκαν οδικώς έως την επόμενη στάση που βρίσκεται μόλις μερικά μέτρα μακριά από το συμβάν. Λίγο αργότερα και ενώ είχε δημιουργηθεί ένα μικρό κομφούζιο, εμφανίστηκε ένας ηλικιωμένος άνδρας, ο οδηγός του Ι.Χ. αυτοκινήτου που ενοχλούσε περισσότερο, ο οποίος είχε ειδοποιηθεί, απομακρύνοντας το αυτοκίνητό του. 

Το εμπόδιο είχε απομακρυνθεί και έτσι ο οδηγός του αστικού μπορούσε να συνεχίσει το δρομολόγιο του, πράγμα και το οποίο έκανε, ενώ ο δρόμος δόθηκε και πάλι σε κυκλοφορία.





Δεν υπάρχουν σχόλια