GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


«Ίδρωσε» οδηγός λεωφορείου για να διασχίσει το Κέντρο της Ξάνθης (+VIDEO)

-Φράκαρε… μη μπορώντας να στρίψει λόγω ενός παρκαρισμένου αυτοκινήτου Είδε και έπαθε το πρωί του Σαββάτου ένας οδηγός τουριστικού λεω...

-Φράκαρε… μη μπορώντας να στρίψει λόγω ενός παρκαρισμένου αυτοκινήτου

Είδε και έπαθε το πρωί του Σαββάτου ένας οδηγός τουριστικού λεωφορείου που είχε μπει στο Κέντρο της Ξάνθης να ξεμπλέξει από το κυκλοφοριακό χάος που επικρατεί στους δρόμους της πόλης, οι οποίοι δεν φαίνεται να παρουσιάζονται φιλικοί για τέτοιου είδους οχήματα! 

Όλα ξεκίνησαν όταν ο οδηγός που βρισκόταν στην Κεντρική Πλατεία επιχείρησε να στρίψει επί της οδού Π. Τσαλδάρη, για να βγει από το κέντρο της πόλης, ωστόσο ήρθε προ δυσάρεστων εκπλήξεων. 

Το όχημα του δεν μπορούσε να στρίψει καθώς ένας οδηγός Ι.Χ. αυτοκινήτου είχε σταθμεύσει πάνω στη στροφή, αφήνοντας το όχημά του με αναμμένα αλάρμ. Ο οδηγός του λεωφορείου άρχισε να πατάει κόρνα, ώστε να εμφανιστεί ο κάτοχος του αυτοκινήτου και να το απομακρύνει για να μπορέσει να στρίψει. Μάταια όμως μιας και κάτι τέτοιο δεν συνέβη. 

Μέσα σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα Ι.Χ. αυτοκίνητα άρχισαν να ακινητοποιούνται πίσω από το λεωφορείο, με τον οδηγό αυτού να αναζητά λύσεις. 

Ο κόσμος που είχε συγκεντρωθεί έδινε συμβουλές και κατευθύνσεις στον οδηγό του λεωφορείου, καταφέρνοντας τελικά και μετά από αρκετές προσπάθειες να ξεμπλοκάρουν το λεωφορείο και να συνεχίσει αυτό το διάβα του. 

Αντίστοιχα περιστατικά συμβαίνουν σχεδόν σε καθημερινή βάση στους δρόμους περιμετρικά της Κεντρικής Πλατείας με πρωταγωνιστές οδηγούς Ι.Χ. αυτοκινήτων και οδηγούς μεγάλων οχημάτων όπως λεωφορείων, φορτηγών ή βυτιοφόρων, προκαλώντας φυσικά εκνευρισμό αλλά και ταυτόχρονα προβλήματα στην εύρυθμη κυκλοφορία των οχημάτων.    

Δεν υπάρχουν σχόλια