GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


«Κάηκαν» τα Χριστουγεννιάτικα καράβια που στόλισε ο Δήμος Ξάνθης! (+ΦΩΤΟ)

-Δυο καράβια όλα κι όλα ο στολισμός της πόλης και αυτά… καμένα  Δυο Χριστουγεννιάτικα καράβια που έχουν τοποθετηθεί το ένα στην Κεντρι...

-Δυο καράβια όλα κι όλα ο στολισμός της πόλης και αυτά… καμένα 

Δυο Χριστουγεννιάτικα καράβια που έχουν τοποθετηθεί το ένα στην Κεντρική Πλατεία της Ξάνθης και το άλλο στην Πλατεία Ελευθερίας αποτελούν τον βασικό κορμό του κατά γενική ομολογία περιορισμένου φετινού στολισμού της πόλης. 

Τα δύο καραβάκια αποτελούνται από δεκάδες μικρά λαμπιόνια, διαφόρων χρωμάτων, και φωταγωγούνται κάθε βράδυ επιχειρώντας να δώσουν έναν Χριστουγεννιάτικο τόνο στην πόλη της Ξάνθης. Ωστόσο όπως είναι ευδιάκριτα ορατό, μεγάλα τμήματα των καραβιών δεν φωτίζονται και ο λόγος δεν είναι άλλος από το ότι τα λαμπιόνια έχουν καεί και δεν υπήρξε μέριμνα για την αντικατάστασή τους. 

Έτσι η εικόνα που παρουσιάζουν οι δύο κύριοι πυλώνες της Χριστουγεννιάτικης ένδυσης της πόλης προκαλεί σίγουρα απογοήτευση, και αντί να προσδίδει πινελιές χαράς και αισιοδοξίας στους κεντρικούς εμπορικούς δρόμους της Ξάνθης καταφέρνει μόνο να επιτείνει το αίσθημα της μιζέριας. 

Πριν από μερικά μόλις χρόνια στις κεντρικές οδικές αρτηρίες που οδηγούσαν στο κέντρο της πόλης τοποθετούνταν μεγάφωνα τα οποία κατά τη διάρκεια των εορτών έπαιζαν Χριστουγεννιάτικα τραγούδια, ζωντανεύοντας στην κυριολεξία την τοπική αγορά, ωστόσο κάτι τέτοιο τα τελευταία χρόνια δεν εφαρμόζεται. 

Άξιο αναφοράς το γεγονός πως πέραν των δύο καραβιών και του στολισμού του Δημαρχιακού Μεγάρου, στο σύνολο της η πόλης παραμένει αστόλιστη, ενώ και ακόμη και οι επιχειρηματίες που επέλεξαν φέτος να στολίσουν τις βιτρίνες των καταστημάτων τους είναι αισθητά περιορισμένοι, συγκριτικά με παρελθόντα έτη. 



Δεν υπάρχουν σχόλια