GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Παιχνίδια για παιδιά απόρων διέθεσαν οι Αστυνομικοί στην Κομοτηνή

Παιχνίδια προκειμένου αυτά να διανεμηθούν σε παιδιά οικονομικά ασθενών οικογενειών προσέφερε αντιπροσωπεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλω...

Παιχνίδια προκειμένου αυτά να διανεμηθούν σε παιδιά οικονομικά ασθενών οικογενειών προσέφερε αντιπροσωπεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Κομοτηνής που επισκέφθηκε τον Μητροπολίτη Μαρώνειας και Κομοτηνής κ. Παντελεήμων. 

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Μητρόπολη, «την επίσκεψη της προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ροδόπης κας Σταυρούλας Τζατζανά συνοδευόμενη από μέλη της Ένωσης, εδέχθη ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης στο γραφείο του, η οποία με αφορμή τις εορτές του Αγίου Δωδεκαήμερου προσέφερε παιχνίδια, προκειμένου να διανεμηθούν σε παιδιά οικονομικά ασθενών οικογενειών.  

Ο Σεβασμιότατος εξέφρασε τις προσωπικές του ευχαριστίες κα την ευγνωμοσύνη της τοπικής Εκκλησίας για τη συμπαράσταση της Ένωσης στο όλο κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο της Ι. Μητροπόλεως και ευχήθηκε σε όλα τα μέλη υγεία και δύναμη και για το προσεχές έτος 2014 και κάθε ευλογία και ενίσχυση από τον Θεό». 

Δεν υπάρχουν σχόλια