GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Το ΠΑΣΟΚ Ξάνθης κάλεσε τη ΔΗΜ.ΑΡ. σε εκδήλωση και μετά το μετάνιωσε

Στα κρύα του λουτρού άφησε το ΠΑΣΟΚ Ξάνθης την τοπική ΔΗΜ.ΑΡ. την οποία αν και αρχικά είχε προσκαλέσει σε εκδήλωση με θέμα την κεντροαριστ...

Στα κρύα του λουτρού άφησε το ΠΑΣΟΚ Ξάνθης την τοπική ΔΗΜ.ΑΡ. την οποία αν και αρχικά είχε προσκαλέσει σε εκδήλωση με θέμα την κεντροαριστερά, στη συνέχεια το «μετάνιωσε», ακυρώνοντας την πρόσκληση. 

Το απίστευτο αυτό περιστατικό έρχεται να προστεθεί στα όσα κωμικοτραγικά λαμβάνουν χώρο το τελευταίο διάστημα στο πολιτικό σκηνικό της Ξάνθης, όπου όπως όλα δείχνουν κάποιοι έχουν χάσει το μέτρο της λογικής, ενώ οι πράξεις τους εκθέτουν τόσο τους ίδιους όσο και τα κόμματα και τις πολιτικές που εκπροσωπούν. 

Όπως ήταν γνωστό το ΠΑΣΟΚ πραγματοποίησε πολιτική συνάντηση το απόγευμα του Σαββάτου στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Ξάνθης με θέμα «Μοχλός Κεντροαριστεράς, προτάσεις για το μέλλον και την έξοδο από την κρίση και περιφερειακή ανάπτυξη». Στην εκδήλωση αυτή είχε προσκληθεί αρχικά να μετέχει και η τοπική οργάνωση της ΔΗΜ.ΑΡ. ωστόσο κάτω από αδιευκρίνιστα μέχρι στιγμής αίτια η πρόταση ανακλήθηκε με τη ΔΗΜ.ΑΡ. εν τέλει να μην δίνει το παρών στην εκδήλωση. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, που μέχρι στιγμής ωστόσο δεν έχουν επιβεβαιωθεί επισήμως, φαίνεται πως στελέχη του ΠΑΣΟΚ άσκησαν βέτο ζητώντας να ανακληθεί η πρόσκληση προς τη ΔΗΜ.ΑΡ. κάτι που τελικώς πραγματοποιήθηκε. 

Άξιο αναφοράς το γεγονός πως δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι ανάλογο, καθώς τον περασμένο Απρίλιο στελέχη της ΔΗΜ.ΑΡ. και του ΠΑΣΟΚ στην Ξάνθη είχαν προγραμματίσει εκδήλωση για τον χώρο της κεντροαριστεράς, εκδήλωση που δεν πραγματοποιήθηκε ωστόσο ποτέ, μιας και η όλη πρωτοβουλία προσέκρουσε και τότε σε αντιδράσεις με αποτέλεσμα να ναυαγήσει.  

Δεν υπάρχουν σχόλια