GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Εντοπίστηκε νεκρός μετά από φωτιά σε κτήριο του ΟΑΕΔ στην Κομοτηνή

Νεκρός εντοπίστηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής ένας 54χρονος άνδρας, αγνώστων μέχρι στιγμής λοιπών στοιχείων, στην Κομοτηνή.  Άνδρε...

Νεκρός εντοπίστηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής ένας 54χρονος άνδρας, αγνώστων μέχρι στιγμής λοιπών στοιχείων, στην Κομοτηνή. 

Άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κομοτηνής ενημερώθηκαν για φωτιά που ξέσπασε σε κτήριο του ΟΑΕΔ στην περιοχή Χίλια Δένδρα. Άμεσα έσπευσαν στο σημείο, αντικρίζοντας τη φωτιά στο αντλιοστάσιο του κτηρίου. 

Πλησιάζοντας ωστόσο στον χώρο βρέθηκαν μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα καθώς  ένας άνδρας είχε απανθρακωθεί. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για υπάλληλο της υπηρεσίας, ενώ δεν προκύπτουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας.

Τι αναφέρει η Αστυνομία: 
Πρωινές ώρες την Παρασκευή (6-12-2013), στο χώρο του αντλιοστασίου του Ο.Α.Ε.Δ. Κομοτηνής, βρέθηκε νεκρός, 54χρονος ημεδαπός, υπάλληλος του παραπάνω Οργανισμού.  Από τα μέχρις στιγμής στοιχεία δεν προκύπτουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας.

Στο σημείο κλήθηκε και μετέβη Ιατροδικαστής, ενώ τα ακριβή αίτια του θανάτου του διερευνώνται. Την προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κομοτηνής. 

Δεν υπάρχουν σχόλια