GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Λιποθύμησε στην τράπεζα ηλικιωμένος στην Ξάνθη – Κλήθηκε ασθενοφόρο

Στο πάτωμα και χωρίς τις αισθήσεις του κατέληξε νωρίς το πρωί της Δευτέρας ηλικιωμένος άνδρας που περίμενε να εξυπηρετηθεί στην ουρά πισ...

Στο πάτωμα και χωρίς τις αισθήσεις του κατέληξε νωρίς το πρωί της Δευτέρας ηλικιωμένος άνδρας που περίμενε να εξυπηρετηθεί στην ουρά πιστωτικού ιδρύματος στην Ξάνθη. 

Ο ηλικιωμένος γύρω στις 9.00 το πρωί λιποθύμησε ακριβώς μπροστά στην είσοδο της πρώην Αγροτικής Τράπεζας στην Ξάνθη (και νυν Εμπορική Τράπεζα) ενώ περίμενε να εξυπηρετηθεί, ωστόσο σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες το περιστατικό δεν φαίνεται να αποδίδεται στην αναμονή ή στην πολυκοσμία, μιας και την στιγμή του συμβάντος δεν υπήρχε ιδιαίτερα πολύς κόσμος μέσα στην τράπεζα. 

Ο άνδρας βρέθηκε στο έδαφος ενώ πολίτες που βρίσκονταν κοντά έσπευσαν να τον βοηθήσουν. Άμεσα κλήθηκε και κατέφτασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο και μετέφερε τον ηλικιωμένο στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης. 

Νωρίς το πρωί της Δευτέρας και πριν καλά ανοίξουν τις πύλες τους προς το κοινό οι τράπεζες για ακόμη μια φορά δεκάδες καταναλωτές σχημάτιζαν ουρές έξω από τα πιστωτικά ιδρύματα.   

Δεν υπάρχουν σχόλια