GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ομάδα εκπαιδευτικών της ΑΜ-Θ επισκέφτηκε τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο

Τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο επισκέφθηκε  ο Περιφερειακός Δ/ντης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης ΑΜ-Θ με ομάδα εκπ...

Τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο επισκέφθηκε  ο Περιφερειακός Δ/ντης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης ΑΜ-Θ με ομάδα εκπαιδευτικών της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, στο Οικουμενικό Πατριαρχείο στην Κωνσταντινούπολη, τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου.  

Κατά τη συνάντηση, ο κ. Σάββας Μελισσόπουλος, ευχαρίστησε τον κ.κ. Βαρθολομαίο για την τιμή και την ευλογία να δεχτεί αυτόν και τη συνοδεία του.  

Στη συνέχεια τον ενημέρωσε για τις δράσεις της Περιφέρειας και συζήτησε μαζί του τρέχοντα θέματα εκπαιδευτικής πολιτικής και ζητήματα που αφορούν στις ιδιαιτερότητες της εκπαιδευτικής Περιφέρειας. 

Ο Παναγιότατος έδειξε σθεναρό ενδιαφέρον για τα ζητήματα της παιδείας και τόνισε τον ισχυρό δεσμό του Πατριαρχείου με το θεσμό της εκπαίδευσης.   Ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης ζήτησε την αρωγή του Πατριάρχη σε πρωτοβουλίες που άπτονται του κοινού εκπαιδευτικού και πνευματικού ενδιαφέροντος δίνοντας προστιθέμενη αξία στο εκπαιδευτικό και κοινωνικό έργο που επιτελείται στην ευρύτερη περιοχή της Ανατ. Μακεδονίας και της Θράκης. 

Δεν υπάρχουν σχόλια