GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Σε Φυλάκιο στις Καστανιές ο Γεροντόπουλος Υφυπουργός Εξωτερικών

Παραμονές της Πρωτοχρονιάς ο Υφυπεξ Κυριάκος Γεροντόπουλος επισκέφθηκε το Φυλάκιο 1 στις Καστανιές, για να ανταλλάξει ευχές με τα στρατευμ...

Παραμονές της Πρωτοχρονιάς ο Υφυπεξ Κυριάκος Γεροντόπουλος επισκέφθηκε το Φυλάκιο 1 στις Καστανιές, για να ανταλλάξει ευχές με τα στρατευμένα Ελληνόπουλα που υπηρετούν στα σύνορα. 

Η επίσκεψη ξεκίνησε από την έδρα της 16ης Μεραρχίας στο Διδυμότειχο , όπου ο κ.Γεροντόπουλος ευχήθηκε στα στελέχη και στη συνέχεια συνοδευόμενος από τον Διοικητή της στρατηγό κ.Μαυράκη, βρέθηκε στην συνοριακή γραμμή των Καστανεών δίνοντας συμβολικά δώρα στους σκοπούς της. Στη συνέχεια άκουσε τα κάλαντα από στρατιωτική χορωδία και συνέφαγε με τους στρατιώτες  και στελέχη του φυλακίου 1.

Μιλώντας προς τους οπλίτες του φυλακίου είπε «Νοιώθω περήφανος που συνομίλησα με όλους τους ένστολους, έφεδρους και μόνιμους, του φυλακίου, έναν προς ένα. Πρέπει να είστε περήφανοι  για την υπηρεσία που προσφέρετε στην πατρίδα, υπηρετώντας σε τόσο καίριες θέσεις. Οι έφεδροι αυτές τις γιορτές  θα τις θυμάστε ως μια γλυκιά ανάμνηση σε όλη σας  την ζωή.

Αυτό που θα μου μείνει χαραγμένο στη μνήμη μου, είναι το υψηλό φρόνημα των ένστολων, στα σύνορα όλου του Έβρου, που είχα την τιμή να επισκεφθώ αυτές τις μέρες. Χρόνια πολλά σε σας και τις οικογένειες σας».

Δεν υπάρχουν σχόλια