GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Το φορτηγάκι έκρυβε… 21 λαθρομετανάστες στην Ε.Ο. Ροδόπης

Συνελήφθη το Σάββατο (28-12-2013) το μεσημέρι, σε Επαρχιακή Οδό της Ροδόπης, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Δίωξης Λαθρομετανάστευσ...

Συνελήφθη το Σάββατο (28-12-2013) το μεσημέρι, σε Επαρχιακή Οδό της Ροδόπης, από αστυνομικούς της Ειδικής Ομάδας Δίωξης Λαθρομετανάστευσης του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Ιάσμου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ροδόπης, 28χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Συρίας, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας είκοσι ένα (21) μη νόμιμους μετανάστες. Δέκα (10) από τους διακινούμενους ήταν υπήκοοι Συρίας, εννέα (9) υπήκοοι Ερυθραίας και δύο (2) υπήκοοι Αφγανιστάν. 

Συγκεκριμένα, σε έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στο εσωτερικό του Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητου, που οδηγούσε ο 28χρονος, διαπίστωσαν ότι προωθούσε στην ενδοχώρα, είκοσι ένα (21) μη νόμιμους μετανάστες. 

Από την αστυνομική έρευνα που ακολούθησε προέκυψε ότι για το Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, έχει δηλωθεί κλοπή την 21-12-2013, σε αστυνομική υπηρεσία στην  Αθήνα. 

Κατασχέθηκε ένα (1) Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο. 

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών.

Δεν υπάρχουν σχόλια