GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Άφωνη η Ξάνθη από την αιματοχυσία ανηλίκων στην ορεινή Γοργόνα!

-Τηλεφώνησε στα θύματά του ο δράστης για να συναντηθούν και τα μαχαίρωσε  -Στην κατοχή του 16χρονου βρέθηκε ένα μαχαίρι 33 εκατοστών  ...

-Τηλεφώνησε στα θύματά του ο δράστης για να συναντηθούν και τα μαχαίρωσε 
-Στην κατοχή του 16χρονου βρέθηκε ένα μαχαίρι 33 εκατοστών 

Αντιμέτωπος με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας βρίσκεται ο 16χρονος από τη Γοργόνα της ορεινής Ξάνθης που το βράδυ της Δευτέρας δεν δίστασε να μαχαιρώσει δύο συγχωριανούς του, έναν 17χρονο και έναν 14χρονο, αφήνοντας άφωνη την τοπική κοινωνία. 

Ο νεαρός δράστης το απόγευμα της Δευτέρας μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τα δύο θύματά του συναντήθηκε αρχικά με τον 14χρονο, έξω από τον οικισμό Γοργόνα της Ξάνθης, τραυματίζοντάς τον με μαχαίρι στην κοιλιακή χώρα και το θώρακα. 

Στη συνέχεια συναντήθηκε με τον 17χρονο, έξω από τον ίδιο οικισμό και του επιτέθηκε με μαχαίρι, τραυματίζοντας τον στον ώμο και το πρόσωπο.

Αμέσως μετά ο δράστης τράπηκε σε φυγή, και εντοπίστηκε λίγη ώρα αργότερα στο 9ο χλμ της Εθνικής Οδού Ξάνθης – Εχίνου, φέροντας τραύματα από μαχαίρι στα χέρια του, τα οποία όπως προκύπτει προκάλεσε ο ίδιος.

Οι δύο τραυματισμένοι ανήλικοι μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, στο τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, ωστόσο ο 14χρονος που έφερε πολλαπλά και σοβαρά τραύματα κρίθηκε αναγκαίο να διακομισθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης όπου και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Ο 17χρονος νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης εκτός κινδύνου, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως στην κατοχή του δράστη βρέθηκε και το μαχαίρι συνολικού μήκους 33 εκατοστών.  

Το πρωτοφανές αυτό περιστατικό έχει προκαλέσει έντονη αναστάτωση, όπως είναι φυσικό, στους κατοίκους του οικισμού Γοργόνας ενώ άγνωστα παραμένουν μέχρι στιγμής τα κίνητρα του νεαρού δράστη. Το Αστυνομικό Τμήμα Εχίνου διενεργεί προανάκριση για τα αίτια και τις ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκαν οι δύο επιθέσεις, ενώ ο 16χρονος βρίσκεται πλέον αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη. 

Δεν υπάρχουν σχόλια