GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Γιώργος Ντόλιος: "Δεν ψηφίζω την άρση των πλειστηριασμών"

Η πρώτη απώλεια για την κυβερνητική πλειοψηφία στο «καυτό» ζήτημα της άρσης των πλειστηριασμών είναι γεγονός. Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Γ...

Η πρώτη απώλεια για την κυβερνητική πλειοψηφία στο «καυτό» ζήτημα της άρσης των πλειστηριασμών είναι γεγονός.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Ντόλιος διαμήνυσε πως δεν πρόκειται να δώσει την ψήφο του. 

Το θέμα της άρσης των πλειστηριασμών για την πρώτη κατοικία από την 1η Ιανουαρίου 2014 είναι από εκείνα που αποτελούν «αγκάθι» στα πλευρά της κυβέρνησης και για πολλούς θα κρίνει τη συνοχή της σε κοινοβουλευτικό επίπεδο. 

Πολλοί βουλευτές έχουν ζητήσει είτε να επιμηκυνθεί ο χρόνος αποπληρωμής του δανείου είτε να παραταθεί η απαγόρευση πλειστηριασμών για ένα χρόνο ακόμα. Αλλά ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Ντόλιος, είναι ο πρώτος που δηλώνει ξεκάθαρα ότι δε θα ψηφίσει την άρση των πλειστηριασμών. 

Μόνο που ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ συντάσσεται επί της ουσίας με τη θέση της κυβέρνησης, αφού όπως τονίζει σε συνέντευξή του στην Εφημερίδα των Συντακτών, ναι μεν λέει «όχι» στην καθολική κατάργηση της αναστολής άρσης πλειστηριασμών «εκτός βέβαια από τις περιπτώσεις επιτήδειων που εκμεταλλεύονται το μέτρο για να μην καταβάλλουν τις δόσεις του δανείου τους, ενώ αποδεδειγμένα έχουν τη δυνατότητα». 

Ο Γ. Ντόλιος εκτός από τους πλειστηριασμούς, λέει πως δε θα ψηφίσει ούτε νέες περικοπές μισθών και συντάξεων, ενώ χαρακτηρίζει «εκβιαστικό και αποκρουστικό» το δίλημμα «ή ψηφίζετε όλα τα μέτρα ή πέφτει η κυβέρνηση». 

Δεν υπάρχουν σχόλια