GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ξεκίνησε ΕΔΕ για τους υπαλλήλους που “εξαφάνισαν” τα οχήματά τους

-Φέρονται να έχουν σβήσει τα οχήματά τους από το ηλεκτρονικό σύστημα του Υπ. Μεταφορών  -Αναμένονται τα αποτελέσματα της έρευνας ώστε να...

-Φέρονται να έχουν σβήσει τα οχήματά τους από το ηλεκτρονικό σύστημα του Υπ. Μεταφορών 
-Αναμένονται τα αποτελέσματα της έρευνας ώστε να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση  

Προκαταρκτική έρευνα για τη διαλεύκανση της υπόθεσης που ήρθε στο φως της δημοσιότητας μετά το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του ThrakiToday.com το βράδυ της Δευτέρας, έχει ξεκινήσει ήδη από το πρωί της Τρίτης στην Π.Ε. Ξάνθης. 

Όπως αποκάλυψε το ThrakiToday.com δυο δημόσιοι υπάλληλοι φέρονται να έχουν βρει τρόπο να εξαφανίσουν τα οχήματά τους από το ηλεκτρονικό σύστημα του Υπουργείου Μεταφορών, ώστε να γλιτώσουν την καταβολή τελών αλλά και την πληρωμή των αντιστοίχων φόρων. Το πρωί της Τρίτης και μετά τη δημοσιοποίηση των πληροφοριών που συζητούνται εντόνως ξεκίνησε έρευνα, στο πλαίσιο της οποίας καλούνται όσοι ενδεχομένως γνωρίζουν κάτι για την υπόθεση να το καταθέσουν αρμοδίως. 

Αξίζει να σημειωθεί πως για να προβεί κάποιος στην ως άνω πράξη, της εξαφάνισης του οχήματός του, θα πρέπει να μπει στο σύστημα του Υπουργείου χρησιμοποιώντας κωδικό, ενώ η κάθε κίνηση του καταγράφεται ηλεκτρονικά και μπορεί να πιστοποιηθεί εφόσον γίνει έλεγχος για αυτή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια