GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Αθωώθηκαν Δήμαρχος και Δημοτικοί Σύμβουλοι για την υπόθεση του ΡΟΔΟΝ

-Κρίθηκαν αθώοι το πρωί της Τρίτης στο Εφετείο Θράκης, ελλείψει δόλου!  Αθώοι κρίθηκαν το πρωί της Τρίτης από το Τριμελές Εφετείο Πλημ...

-Κρίθηκαν αθώοι το πρωί της Τρίτης στο Εφετείο Θράκης, ελλείψει δόλου! 

Αθώοι κρίθηκαν το πρωί της Τρίτης από το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων Κομοτηνής ο Δήμαρχος Ξάνθης κ. Μιχάλης Στυλιανίδης καθώς και 13 συνολικά Δημοτικοί Σύμβουλοι, της προηγούμενης θητείας του Δημοτικού Συμβουλίου, που κατηγορούνταν για παράβαση καθήκοντος.  

Δήμαρχος και Δημοτικοί Σύμβουλοι κατηγορούνταν για απιστία, καθώς δεν είχαν προχωρήσει στην επιβολή προστίμου στο ΡΟΔΟΝ, κέντρο νυχτερινής διασκέδασης στην Ξάνθη, για αφισορύπανση.  

Η υπόθεση ξεκίνησε μετά από αναφορά της τότε Αντιπολίτευσης του Δήμου στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ξάνθης, ωστόσο τόσο ο επικεφαλής της παράταξης Πολίτες για την Ξάνθη κ. Χρίστος Πούλιος όσο και ο δημοτικός σύμβουλους, της ίδιας παράταξης, κ. Θανάσης Ξυνίδης καταθέτοντας στο Εφετείο το πρωί της Τρίτης ανάφεραν πως δεν υπήρχε δόλος από πλευράς των κατηγορουμένων και πως δεν είχε συσταθεί η αρμόδια Επιτροπή του Δήμου για την επιβολή αντιστοίχων προστίμων. 

Κάτι αντίστοιχο ανέφεραν τόσο οι μάρτυρες υπερασπίσεως όσο και οι ίδιοι οι κατηγορούμενοι κατά την ακροαματική διαδικασία. 

Η έδρα μετά και την εξέταση τόσο των μαρτύρων κατηγορίας όσο και αυτών της υπεράσπισης, προχώρησε στην αθώωση των κατηγορουμένων καθώς και του επιχειρηματία, ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου, ο οποίος βρισκόταν συγκατηγορούμενους για ηθική αυτουργία σε παράβαση καθήκοντος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια