GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Μοτοσικλετιστής στην Καβάλα έκρυβε την κάνναβη σε 24 νάιλον σακούλες

Συνελήφθη τη Δευτέρα (18-11-2013) το μεσημέρι, στην Εγνατία Οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας (ύψος Μουσθένης), από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξη...

Συνελήφθη τη Δευτέρα (18-11-2013) το μεσημέρι, στην Εγνατία Οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας (ύψος Μουσθένης), από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, 56χρονος ημεδαπός, κατηγορούμενος για διακίνηση ναρκωτικών.    
 

Συγκεκριμένα, μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών σχετικά με διακίνηση ναρκωτικών από τον 56χρονο, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν οργανωμένη επιχείρηση. 

Στο πλαίσιο αυτής, εντόπισαν τον δράστη να επιβαίνει σε δίκυκλη μοτοσικλέτα και να κινείται στην Εγνατία Οδό Θεσσαλονίκης – Καβάλας, με κατεύθυνση την Καβάλα. Σε έλεγχο που πραγματοποίησαν, εντόπισαν στην κατοχή του, 24 νάιλον συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 536,4 γραμμαρίων και 3 αυτοσχέδια τσιγάρα με ακατέργαστη κάνναβη, τα οποία και κατασχέθηκαν. 

Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του δράστη, βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, βάρους 4 γραμμαρίων. 

Κατασχέθηκε επίσης μία (1) δίκυκλη μοτοσικλέτα. 

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενεργεί η Ομάδα Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια