GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Καριέρα ως μοντέλο 136 κιλών!

Ποιος είπε ότι για να κάνεις καριέρα στις πασαρέλες της υψηλής ραπτικής οφείλεις να φοράς το μικρότερο δυνατό μέγεθος;  Η Velvet D&#...

Ποιος είπε ότι για να κάνεις καριέρα στις πασαρέλες της υψηλής ραπτικής οφείλεις να φοράς το μικρότερο δυνατό μέγεθος; 

Η Velvet D'Amour έρχεται να καταρρίψει κάθε στερεότυπο της μόδας και αναδεικνύει τις ζουμερές καμπύλες και τα 136 κιλά της ως το νέο must στη fashion σκηνή, αναφέρει ο Αγγελιοφόρος. 

Το 46χρονο μοντέλο είχε προσπαθήσει σε ηλικία 21 ετών και με βάρος 53 κιλά να ακολουθήσει καριέρα στο μόντελινγκ, χωρίς όμως επιτυχία, αφού όλα τα πρακτορεία την απέρριπταν ως υπέρβαρη! Το όνειρό της έγινε πραγματικότητα 17 χρόνια αργότερα, όταν πρόσθεσε στην – ήδη υπέρβαρη για τον κόσμο της μόδας – σιλουέτα της 83 κιλά! Έχει φιλοξενηθεί στη γαλλική Vogue ενώ έχει περπατήσει σε catwalk κορυφαίων δημιουργών όπως οι John Galliano και Jean Paul Gaultier. Η ίδια έχει «ριχτεί» στον αγώνα για να σπάσει κάθε στερεότυπο, που απορρίπτει τις γυναίκες με περιττά κιλά από τον κόσμο της μόδας, ενώ από το περασμένο Φεβρουάριο κυκλοφορεί το περιοδικό «Vol Up 2», προκειμένου να ενθαρρύνει κάθε γυναίκα του πλανήτη να αγαπήσει το σώμα της.

Η Velvet σπούδασε για ένα χρόνο φωτογραφία στην Ιταλία και τότε ξεκίνησε να παίρνει κιλά. Ωστόσο, βλέποντας πανέμορφα και αδύνατα μοντέλα να καταπιέζονται και να είναι δυστυχισμένα, αυτό την έκανε να συμβιβαστεί με τα περιττά κιλά της και να κερδίσει αυτοπεποίθηση. «Φωτογράφιζα γυναίκες που θεωρούνταν η επιτομή της ομορφιάς κι έλεγα ‘ούτε αυτές είναι χαρούμενες’. Αυτό ήταν για μένα μια τεράστια αποκάλυψη. Αν αυτές οι γυναίκες που ήταν ιδανικά όμορφες για την κοινωνία μας, μισούσαν το σώμα τους, τότε κάτι δεν πήγαινε καλά», τονίζει.

Όταν άνοιξε το «Agence Plus», το πρώτο πρακτορείο για plus-size μοντέλα στο Παρίσι , τους προσέγγισε ζητώντας δουλειά ως φωτογράφος αλλά την προσέλαβαν ως μοντέλο! Τον Οκτώβριο του 2006 μπήκε στα πρωτοσέλιδα μετά την εμφάνισή της στο σόου του Jean-Paul Gaultier στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού, ενώ εμφανίστηκε και στην πασαρέλα του Galliano με τίτλο «Everybody is Beautiful», κερδίζοντας στη συνέχεια μια εμφάνιση στη γαλλική Vogue.

Δεν υπάρχουν σχόλια