GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Απειλείται με έξωση και πρόστιμα ο Όμιλος Αντισφαίρισης Ξάνθης

-Η Κτηματική Υπηρεσία τον… πετάει έξω από τον χώρο του τένις -Ως γνωστόν υπάρχει πρόβλημα με το ιδιοκτησιακό καθεστώς του χώρου  Υπό...

-Η Κτηματική Υπηρεσία τον… πετάει έξω από τον χώρο του τένις
-Ως γνωστόν υπάρχει πρόβλημα με το ιδιοκτησιακό καθεστώς του χώρου 

Υπό την απειλή της έξωσης αλλά και της επιβολής προστίμων βρίσκεται πλέον ο Όμιλος Αντισφαίρισης Ξάνθης, καθώς με έγγραφο που απέστειλε η Κτηματική Υπηρεσία Ξάνθης ζητά την απομάκρυνσή του από τον χώρο. 

Όπως είναι γνωστό, έχει ανακύψει πρόβλημα με το ιδιοκτησιακό καθεστώς του χώρο των τένις, στην Ξάνθη, στον οποίο έχουν κατασκευαστεί εδώ και χρόνια οι κατάλληλες υποδομές για την ανάπτυξη των αντίστοιχων αθλητικών δρώμενων, καθώς πρόκειται για κτήμα το οποίο είναι χαρακτηρισμένο ως ΒΚ – Δημόσιο Κτήμα, και πλέον ζητείται από τον σύλλογο να αποχωρήσει από τον χώρο.  

Μάλιστα πριν από τέσσερις περίπου μήνες το ThrakiToday.com είχε φέρει στο προσκήνιο το πρόβλημα το οποίο έχει παρουσιαστεί, με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου κ. Νίκο Σπυριδόπουλο, να τονίζει τότε πως πλέον το μέλλον τον χώρου περνάει στη διάθεση της Κτηματικής να τον παραχωρήσει ή όχι στον Δήμο Ξάνθης. 

«Μετά από 23 χρόνια έντονης παρουσίας στα αθλητικά δρώμενα του Νομού μας, ο Όμιλος Αντισφαίρισης Ξάνθης  απειλείται  με έξωση και επιβολή προστίμων για καταπάτηση Δημοσίου Κτήματος με έγγραφο που απέστειλε η Κτηματική Υπηρεσία Ξάνθης» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Ο.Α.Ξ. εξηγώντας πως «με ένα καθαρά υπηρεσιακό έγγραφο χωρίς να πάρει υπόψη τις αιτιάσεις του Δήμου και του Ομίλου που εγγράφως έχουν κατατεθεί, ζητά ουσιαστικά να αποχωρήσει ο όμιλος από τον χώρο. Έτσι ένας αθλητικός πνεύμονας της πόλης μας, απαξιώνεται στο βωμό μιας γραφειοκρατικής διαδικασίας η οποία μπορούσε να ξεπεραστεί τόσα χρόνια, πολύ εύκολα». 

Το ΔΣ του ομίλου καλεί τον Δήμο  να  εξαντλήσει κάθε νόμιμη δυνατότητα γρήγορα και αποφασιστικά για να παραμείνει ο χώρος στην υπηρεσία των πολιτών, προσθέτοντας πως «καλούμε και όλους τους βουλευτές του νομού, τον Αντιπεριφερειαρχη, όλους τους φορείς της πόλης αλλά και τους Ξανθιώτες να υπερασπιστούν ένα χώρο που ανήκει στην πόλη. Τους καλούμε να μην επιτρέψουν ο χώρος αυτός να γίνει ένα ακίνητο προς πώληση, ουσιαστικά αποδομώντας όλες τις εγκαταστάσεις που η ιδία Πολιτεία και ο Δήμος χρηματοδότησε».

Δεν υπάρχουν σχόλια