GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Και επισήμως πλέον χωρίς Δημοτική Αστυνομία ο δήμος Ξάνθης!

-Εδώ και καιρό φαίνεται πως είχε κατεβάσει ρολά η υπηρεσία  Σε καθεστώς διαθεσιμότητας υπάχθηκαν το πρωί της περασμένης Δευτέρας και ε...

-Εδώ και καιρό φαίνεται πως είχε κατεβάσει ρολά η υπηρεσία 

Σε καθεστώς διαθεσιμότητας υπάχθηκαν το πρωί της περασμένης Δευτέρας και επισήμως οι υπάλληλοι της Δημοτικής Αστυνομίας Ξάνθης, με τον Δήμαρχο κ. Μιχάλη Στυλιανίδη να υπογράφει τις σχετικές αποφάσεις κατ’ εφαρμογή της νομοθεσίας. 

Όπως είναι γνωστό από τους 10 υπαλλήλους που αριθμούσε η Δημοτική Αστυνομία Ξάνθης, οι 9 τίθενται σε καθεστώς οκτάμηνης διαθεσιμότητας, διάστημα κατά το οποίο θα λαμβάνουν το 75% της μισθοδοσίας τους, ενώ μόλις ένας υπάλληλος κατάφερε να διασωθεί παραμένοντας αυτοδίκαια στον Δήμο Ξάνθης. 

Από την κοινοποίηση των διαπιστωτικών πράξεων διαθεσιμότητας και για όσο χρόνο διαρκεί η διαθεσιμότητα, παύει η άσκηση των καθηκόντων των 9 υπαλλήλων, κύριων και παρεπόμενων.

Αξίζει να σημειωθεί πως παρά τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας και θέλουν τους δημοτικούς αστυνομικούς να απορροφούνται από την Ελληνική Αστυνομία, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση επ’ αυτού, με τους υπαλλήλους να κρατούν στάση αναμονής, περιμένοντας τις όποιες εξελίξεις. 

Ήδη εδώ και καιρό, και με βάση την άναρχη εικόνα που επικρατεί στους δρόμους της πόλης, έχει γίνει εμφανής η απουσία των δημοτικών αστυνομικών, με την δημοτική υπηρεσία να φαίνεται πως έχει κατεβάσει ρολά μετά το άκουσμα της υποβολής των υπαλλήλων της σε διαθεσιμότητα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια