GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Στην Επιτροπή Διαβούλευσης η κυκλοφοριακή μελέτη της Ξάνθης

Το απόγευμα της Τετάρτης, 2 Οκτωβρίου, αναμένεται να συνεδριάσει η Επιτροπή Διαβούλευσης του Δήμου Ξάνθης, όργανο η λειτουργία και η εν γέ...

Το απόγευμα της Τετάρτης, 2 Οκτωβρίου, αναμένεται να συνεδριάσει η Επιτροπή Διαβούλευσης του Δήμου Ξάνθης, όργανο η λειτουργία και η εν γένει παρουσία του οποίου έχει αμφισβητηθεί εντόνως από τους έως τώρα συμμετέχοντες σε αυτή. 

Υπό την προεδρία του Δημάρχου Ξάνθης κ. Μιχάλη Στυλιανίδη, η Επιτροπή θα συνεδριάσει στις 18.30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του ιδρύματος Θρακικής Τέχνης και Παράδοσης, που βρίσκεται στην Ξάνθη, επί της οδού Καπνεργατών 9, προκειμένου να συζητηθούν τα παρακάτω θέματα:

ΘΕΜΑ: 1. Έκφραση γνώμης για την κατάρτιση του τεχνικού προγράμματος 2014.
ΘΕΜΑ: 2. Έκφραση γνώμης για τον προϋπολογισμό οικ. έτους 2014.
ΘΕΜΑ: 3. Έκφραση γνώμης για το ετήσιο πρόγραμμα δράσης 2014.
ΘΕΜΑ: 4.Έκφραση γνώμης για το 1ο στάδιο της μελέτης «Κυκλοφοριακή μελέτη πόλης Ξάνθης οργάνωση-βραχυπρόθεσμες ρυθμίσεις».            

Αξίζει να σημειωθεί πως στο πρόσφατο παρελθόν και κατά τις ελάχιστες φορές που έχει συνεδριάσει η Επιτροπή τα μέχρι πρότινος μέλη είχαν γυρίσει την πλάτη στις συνεδριάσεις, απέχοντας απ’ αυτές, ενώ πριν από μερικούς μήνες όταν και συγκροτήθηκε εκ νέου η Επιτροπή, με νέα σύνθεση, δεν είχε εκδηλωθεί ενδιαφέρον από πλευράς των φορέων και των πολιτών να συμμετάσχουν σε αυτή και μόλις μετά βίας κατέστη εφικτό να συγκεντρωθεί ο κατ’ ελάχιστον απαιτούμενος αριθμός μελών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια