GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Έβρος: Βουλγάρα έκοβε εισιτήρια στο ΚΤΕΛ για λαθρομετανάστες

Συνελήφθη τη Δευτέρα (9-9-2013), το μεσημέρι, στην Ορεστιάδα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ορεστιάδας, 45χρονη αλλοδαπή,...

Συνελήφθη τη Δευτέρα (9-9-2013), το μεσημέρι, στην Ορεστιάδα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ορεστιάδας, 45χρονη αλλοδαπή, υπήκοος Βουλγαρίας, διότι διευκόλυνε τη μεταφορά στο εσωτερικό της Χώρας σε πέντε (5) μη νόμιμους μετανάστες, υπηκόους Συρίας.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τη 45χρονη, διότι αρχικά επιχείρησε να εκδώσει εισιτήρια λεωφορείου του ΚΤΕΛ, με προορισμό τη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να τα διαθέσει στους μη νόμιμους μετανάστες, χωρίς όμως να τα καταφέρει, λόγω άρνησης του αρμόδιου υπαλλήλου, ενώ στη συνέχεια οδήγησε τους μη νόμιμους μετανάστες σε παρακείμενη στάση, με σκοπό να τους επιβιβάσει στο λεωφορείο.  

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ένας από τους μη νόμιμους μετανάστες, κατείχε ένα Δελτίο Αιτήσαντος Ασύλου Αλλοδαπού, το οποίο ανήκει σε άλλο άτομο και κατασχέθηκε, ενώ σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για πλαστογραφία.

Στην κατοχή της 45χρονης βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
•    Το χρηματικό ποσό των 270 ευρώ
•    Δύο (2) κινητά τηλέφωνα

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Ορεστιάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια