GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Καλλιτεχνικά εργαστήρια και δράσεις από την Black Box στην Ξάνθη

-ΕΝΑΡΞΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2013-2014 Η νεοσύστατη αστική μη κερδοσκοπική εταιρία Black Box, ανακοινώνει την έναρξη των δ...

-ΕΝΑΡΞΗ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΩΝ ΔΡΑΣΕΩΝ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2013-2014

Η νεοσύστατη αστική μη κερδοσκοπική εταιρία Black Box, ανακοινώνει την έναρξη των δράσεών της για την περίοδο 2013-2014.

Η αστική μη κερδοσκοπική εταιρία Black Box ιδρύθηκε το Σεπτέμβριο του 2013 από τέσσερις νέους ανθρώπους με μεράκι, εμπειρία και σπουδές στο χώρο του θεάτρου, της φωτογραφίας και της μουσικής. Σκοπός της είναι η προώθηση του πολιτισμού και των τεχνών στην πόλη της Ξάνθης και όχι μόνο, με τη λειτουργία εργαστηρίων, τη διοργάνωση σεμιναρίων και προβολών αλλά και τη φιλοξενία και δημιουργία καλλιτεχνικών παραγωγών.

Την περίοδο 2013-2014 θα λειτουργήσουν τα παρακάτω περιγραφόμενα εργαστήρια:

Εργαστήριο φωτογραφίας
1. Αρχάριων
Σκοπός του εργαστηρίου είναι ο ενδιαφέρομενος να μάθει την τεχνική της φωτογραφίας λύνοντας όλα τα τεχνικά ζητήματα που προκύπτουν σε έναν αρχάριο που ξεκινάει να ασχολείται με την φωτογραφία . Στόχος μας είναι να φτάσουμε σε ένα επίπεδο όπου ο φωτογράφος επιλέγει το τι θα βγάλει και όχι η φωτογραφική του μηχανή. Σε δεύτερο επίπεδο ο φωτογράφος μαθαίνει κάδρο και σύνθεση φωτογραφίας κάνοντας έτσι τις φωτογραφίες του πιο ενδιαφέρουσες. 
* Ιστορία της φωτογραφίας
* Τεχνική την φωτογραφίας
* Σύνθεση
* Κάδρο
* Σκοτεινός θάλαμος
* Φωτισμοί πορταίτων
Διδάσκοντες: Νεραντζής Βαγγέλης, Τεφρωνίδης Νίκος

2. Καλλιτεχνικής φωτογραφίας
Για πρώτη φορά στην Ξάνθη εργαστήριο καλλιτεχνικής φωτογραφίας. Ο ενδιαφερόμενος έρχεται σε επάφή με την τέχνη της φωτογραφίας μαθαίνοντας αρχικά να ¨διαβάζει¨ φωτογραφία και στην συνέχεια να βγάζει την φωτογραφία που κρύβει μέσα του.
* Γνωριμία με την καλλιτεχνική φωτογραφία
* Παρουσίαση δουλειάς μεγάλων δασκάλων της φωτογραφίας
* Ταινίες
* Ντοκυμαντέρ
* Συζητήσεις
* Παρουσιάσεις φωτογραφικού έργου σύγχρονων ελλήνων φωτογράφων
* Εκθέσεις
Διδάσκων: Κοτζαμπάσης Πέτρος

Εργαστήριο φωνητικής
Το Black Box ξεκινά δυναμικά και στο χώρο της μουσικής ! Ένα πρότυπο studio φωνητικής είναι εδώ στην πόλη για να το εξερευνήσεις! Αρχίζουμε με χαλάρωση, αναπνοές, ασκήσεις που θα δυναμώσουν και θα ενισχύσουν τον ήχο μας και στη συνέχεια όλα αυτά τα εφαρμόζουμε στα τραγούδια μας. Στόχος μας η αποσυμφόρηση των φωνητικών χορδών από την πίεση και την κακομεταχείριση που υφίστανται καθημερινά και η επαφή των σπουδαστών μας με όλα τα είδη του ελληνικού και ευρωπαϊκού τραγουδιού.
Διδάσκοντες: Κουτσαϊμάνη Μάρα, Τεφρωνίδης Νίκος

Εργαστήριο θεάτρου
Στο θεατρικό εργαστήρι διδάσκονται υποκριτική, Physical theater, αυτοσχεδιασμός, θεατρικό παιχνίδι, ορθοφωνία, και φωνητική. Ακόμη γίνεται προετοιμάσία για τις εισαγωγικές εξετάσεις των δραματικών σχολών.
Διδάσκοντες: Μπαχαρίδης Απόστολος, Κουτσαϊμάνη Μάρα

Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται στο χώρο της εταιρίας στην οδό Ανδρέου Δημητρίου αριθμός 11.
Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 6937806360 ή στο mail blackboxartgroup@gmail.com  

Δεν υπάρχουν σχόλια