GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Καταδικάστηκαν τρεις αντιεξουσιαστές στην Καβάλα για επεισόδια το 2011

Έναν χρόνο και δέκα μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή επέβαλε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Καβάλας στους τρεις νεαρούς άντρες που ήταν επι...

Έναν χρόνο και δέκα μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή επέβαλε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Καβάλας στους τρεις νεαρούς άντρες που ήταν επικεφαλής στα επεισόδια που προκλήθηκαν στο κέντρο της πόλης της Καβάλας στις 30 Ιανουαρίου 2011 κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που διοργάνωσε η Πατριωτική Κίνηση Πολιτών για τα Ίμια. 

Οι τρεις καταδικασθέντες που προέρχονταν από τον αντιεξουσιαστικό χώρο (με καταγωγή από Καβάλα, Κομοτηνή και Αγρίνιο) κατηγορούνταν για διατάραξη κοινωνικής ειρήνης, πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών, παράνομη οπλοφορία και παράνομη οπλοχρησία και την ημέρα της εκδήλωσης συγκρούστηκαν ανοιχτά με μέλη της Πατριωτική Κίνησης Καβάλας.

Έξω από το δικαστικό μέγαρο υπήρχε ισχυρή αστυνομική δύναμη για το φόβο πρόκλησης επεισοδίων, ενώ από νωρίς το πρωί η Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας με απόφαση του αστυνομικού διευθυντή απαγόρευσε όλες τις υπαίθριες συναθροίσεις και εκδηλώσεις σε κοινόχρηστους και δημόσιους χώρους της Καβάλας.
Αγγελιοφόρος

Δεν υπάρχουν σχόλια