GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Στην Εισαγγελέα ο δράστης της στυγερής δολοφονίας στη Ν. Κεσσάνη

Σε κλίμα πένθους τελέσθηκε νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής στο Μαγικό Ξάνθης η κηδεία του 56χρονου Σ.Κ. που βρήκε φριχτό θάνατο το βράδυ ...

Σε κλίμα πένθους τελέσθηκε νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής στο Μαγικό Ξάνθης η κηδεία του 56χρονου Σ.Κ. που βρήκε φριχτό θάνατο το βράδυ της Τετάρτης δεχόμενος 43 μαχαιριές στο σώμα. 

Ο άτυχος άνδρας που εργαζόταν το τελευταίο χρονικό διάστημα ως φύλακας στο ιχθυοτροφείο του Απόστολου Αγκόρτσα στη Νέα Κεσσάνη Ξάνθης δολοφονήθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες το βράδυ της Τετάρτης στον χώρο του ιχθυοτροφείου, από έναν 54χρονο οικείο προς αυτόν πρόσωπο. 

Ο 54χρόνος αμέσως μετά το φρικτό έγκλημα τράπηκε σε φυγή, ωστόσο το πρωί της Πέμπτης συνελήφθη στην Αλεξανδρούπολη, όπου είχε διαφύγει σε συγγενικό του πρόσωπο. Ο δράστης ομολόγησε το έγκλημα κατά τη διάρκεια της προανάκρισης, ενώ το πρωί της Παρασκευής οδηγήθηκε ενώπιον της Δικαιοσύνης και κρίθηκε προφυλακιστέος. 

Σύμφωνα με οικείους του 56χρονου, ομογενή από την πρώην Σοβιετική Ένωση, ο ίδιος φέρεται να είχε δανειστεί χρήματα από τον 54χρονο, επίσης ομογενή από την πρώην Σοβιετική Ένωση. Όσοι γνώριζαν το θύμα μιλούν για ένα φιλήσυχο άνθρωπο που δεν προκαλούσε εντάσεις, ενώ προσφάτως είχε προσληφθεί στο ιχθυοτροφείο όπου και διέμενε, σε έναν εκ των χώρων του, καλλιεργώντας τη γη και εκτρέφοντας ζώα.   

Δεν υπάρχουν σχόλια