GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Άγονος για ακόμη μια φορά ο διαγωνισμός για την εκμίσθωση του Ηνίοχου

-Δεν βρέθηκε κανένας ενδιαφερόμενος… στην συνεδρίαση της Οικ. Επιτροπής  Άγονη κρίθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης κατά τη συνεδρίαση της...

-Δεν βρέθηκε κανένας ενδιαφερόμενος… στην συνεδρίαση της Οικ. Επιτροπής 

Άγονη κρίθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης κατά τη συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής η επαναληπτική πλειοδοτική φανερή και προφορική δημοπρασία για την εκμίσθωση του οικοτουριστικού καταλύματος ΗΝΙΟΧΟΣ, που βρίσκεται στον οικισμό των Κομνηνών στη Δ.Ε. Σταυρούπολης Ξάνθης. 

Το ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς (κατώτερο μίσθωμα) ορίστηκε στο ποσό των 500€, ωστόσο δεν προσήλθε κανένας ενδιαφερόμενος. Πλέον το μέλλον του οικοτουριστικού καταλύματος περνά στα χέρια του Δημοτικού Συμβουλίου καθώς το σώμα θα αποφανθεί για το εάν θα προχωρήσει ο δήμος στην απευθείας ανάθεση του χώρου σε κάποιο ιδιώτη – εφόσον φυσικά υπάρξει ενδιαφέρον – με τους ίδιους οικονομικούς όρους, είτε το θέμα θα επιστρέψει εκ νέου στην Οικονομική Επιτροπή του δήμου ώστε να αλλάξουν οι όροι μίσθωσης του καταλύματος. 

Αξίζει να σημειωθεί πως ο πρώτος ενοικιαστής του Ηνίοχου κρίθηκε έκπτωτος καθώς δεν κατάφερε να προσκομίσει τις απαραίτητες εγγυητικές επιστολές. 

Δεν υπάρχουν σχόλια