GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Επιφυλάξεις Πούτιν για τις επενδύσεις του Σαββίδη στην Ελλάδα

«Με έκπληξή μου ανακάλυψα ότι μια αρκετά σοβαρή επένδυση πραγματοποιήθηκε το τελευταίο διάστημα στην Ελλάδα», είπε στην παρέμβασή του ο Βλ...

«Με έκπληξή μου ανακάλυψα ότι μια αρκετά σοβαρή επένδυση πραγματοποιήθηκε το τελευταίο διάστημα στην Ελλάδα», είπε στην παρέμβασή του ο Βλαντιμίρ Πούτιν χωρίς να κατονομάσει τον ομογενή επιχειρηματία.

Κριτική άσκησε ο ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν στους επιχειρηματίες από τη χώρα του που επενδύουν στην Ελλάδα, μεταξύ αυτών και στον πρόεδρο του ΠΑΟΚ και ιδιοκτήτη της ΣΕΚΑΠ Ιβάν Σαββίδη, χωρίς όμως να τον κατονομάσει, σύμφωνα με το ΣΚΑΙ.

«Πρέπει να ερευνήσουμε γιατί επενδυτές δικοί μας και ξένοι επενδύουν αρκετά μεγάλα ποσά στο εξωτερικό αν και έχουν την δυνατότητα να το κάνουν εδώ» είπε χαρακτηριστικά, μιλώντας  σε διευρυμένη σύσκεψη για την ανάπτυξη της Περιφέρειας του Ροστόφ, ιδιαίτερη πατρίδα του κ. Σαββίδη. 

«Ορισμένοι συνάδελφοι, που είναι παρόντες εδώ, το κάνουν αυτό, αλλά δεν γνωρίζω εάν είναι παρόντες εκείνοι, που επενδύουν αρκετά μεγάλα χρηματικά ποσά στο εξωτερικό. Μεταξύ άλλων με έκπληξή μου ανακάλυψα ότι μια αρκετά σοβαρή επένδυση πραγματοποιήθηκε το τελευταίο διάστημα στην Ελλάδα» είπε συγκεκριμένα ο ρώσος πρόεδρος.

«Η Ελλάδα είναι μια καλή χώρα, πνευματικά κοντινή μας, αλλά γνωρίζουμε ποια οικονομικά και εν γένει χρηματιστικά προβλήματα υπάρχουν εκεί» τόνισε ο κ. Πούτιν προσθέτοντας «εάν ένας επενδυτής επιλέγει μια τέτοια χώρα, προφανώς προβληματική, για τις επενδύσεις του και την προτιμά, ας πούμε, από την Περιφέρεια του Ροστόφ, γεννάται το ερώτημα: γιατί και τι δεν είναι εδώ αρκετό;», κατέληξε ο κ. Πούτιν ζητώντας από τους παριστάμενους να συζητήσουν εκτενώς τις ελλείψεις, αλλά και τις προοπτικές ανάπτυξης της περιοχής αυτής του ρωσικού Νότου.

Δεν υπάρχουν σχόλια