GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Συναγερμός στη ΣΕΚΑΠ! Μειώσεις μισθών και οικειοθελείς αποχωρήσεις

-Άρχισαν τα όργανα με το καλημέρα…  -Προτάθηκε στους εργαζόμενους οικειοθελής αποχώρηση και μειώσεις μισθών  Ο χειρότερος εφιάλτης τ...

-Άρχισαν τα όργανα με το καλημέρα… 
-Προτάθηκε στους εργαζόμενους οικειοθελής αποχώρηση και μειώσεις μισθών 

Ο χειρότερος εφιάλτης των εργαζομένων της ΣΕΚΑΠ πήρε σάρκα και οστά το πρωί της Τρίτης, όταν με το καλημέρα τους ανακοινώθηκε η πρόθεση της νέας διεύθυνσης για μειώσεις μισθών. 

Ο νέος πρόεδρος της εταιρίας, που πέρασε πλέον στα χέρια του Ιβάν Σαββίδη, κ. Σεργκέι Σαμποτνίτσκι βρέθηκε την Τρίτη στο εργοστάσιο της ΣΕΚΑΠ στην Ξάνθη κάνοντας γνωστές τις προθέσεις της διοίκησης στους εργαζομένους στους οποίους ανακοινώθηκε πως θα υπάρξει «μεγάλο κούρεμα» στις μηνιαίες απολαβές τους. 

Η εξέλιξη αυτή, όπως ήταν φυσικό, προκάλεσε αναστάτωση στους εργαζομένους ενώ την Τετάρτη αναρτήθηκε ανακοίνωση στο εργοστάσιο την οποία υπογράφει ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της ΣΕΚΑΠ κ. Χρίστος Πούλιος με την οποία καλούνται σε οικειοθελείς αποχωρήσεις οι εργαζόμενοι. 

Αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής: «καλούνται όσοι εργαζόμενοι επιθυμούν να αποχωρήσουν από την εταιρία με την καταβολή σε αυτούς της νόμιμης αποζημίωσης απόλυσης να καταθέσουν έγγραφη αίτηση το αργότερο έως και την Δευτέρα 12/08/2013» στη Δ/νση Ανθρώπινου Δυναμικού και Διοικητικών Υπηρεσιών. 

Οι εργαζόμενοι που θα καταθέσουν τις αιτήσεις τους τη Δευτέρα καλούνται να τις αφήσουν στο φυλάκιο σε κλειστό φάκελο, λόγω της προγραμματισμένης καλοκαιρινής απεντόμωσης. Έντυπες αιτήσεις διανέμονται από το γραφείο προσωπικού».

Οι εργαζόμενοι συγκάλεσαν εκτάκτως το μεσημέρι της Πέμπτης συνέλευση, όπου παρουσία εργατολόγου θα αποφανθούν για τις επόμενες ενέργειες τους. 

1 σχόλιο

  1. Χαρ. Ευστρατίου: Όταν φώναζα και έλεγα ότι για την πώληση της ΣΕΚΑΠ πρέπει πρώτα να δεσμευτούν οι υποψήφιοι (τότε) αγοραστές για τις θέσεις εργασίας, δυστυχώς κάποιοι με κορόιδευαν.
    Τελικά ειλικρινά με μεγάλη μου λύπη, βλέπω ότι η πώληση που με μοναδικό τρόπο Βουλευτής της Ξάνθης διαφήμιζε ως δικό έργο και «ανδραγάθημα», δεν ήταν τίποτα άλλο από το να βολέψει για ακόμη μια φορά τους δικούς του στο Διοικητικό Συμβούλιο και μάλιστα με αμοιβή.
    Όσο για τους εργαζομένους, κάτι θα βρει να τους πει για ακόμη μια φορά.
    Πάντως το ζόρι πάλι οι οικογένειας των εργαζόμενων θα το τραβήξουν.
    Όμως εγώ θα συνεχίσω να τα λέω, μήπως και ξυπνήσουν κάποιοι από τον λήθαργο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή