GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Έβρος: Σοκάρει η “Μήδεια” που σκότωσε το ενός έτους παιδί της επειδή έκλεγε!

- Στα χέρια της αστυνομίας η σύγχρονη Μήδεια που σκότωσε στο ξύλο το μωρό της επειδή έκλαιγε - Όλα έγιναν στο σπίτι της οικογένειας στο ...

- Στα χέρια της αστυνομίας η σύγχρονη Μήδεια που σκότωσε στο ξύλο το μωρό της επειδή έκλαιγε
- Όλα έγιναν στο σπίτι της οικογένειας στο Διδυμότειχο με το βρέφος να υποκύπτει στα τραύματά του
- Η 21χρονη μητέρα έκανε την ανήξερη στους γιατρούς αλλά εκείνοι ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία
- Πότε έγινε η σύλληψη και πότε η παιδοκτόνος... άρχισε να θυμάται τι έκανε στο μωρό της...

Μόνο αποτροπιασμό προκαλούν οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες που είδαν το φως της δημοσιότητας γύρω από το φρικιαστικό έγκλημα που συντάραξε το Διδυμότειχο, όταν μια νεαρή αθίγγανη μητέρα ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου το μόλις ενός έτους παιδί της. 

Η 21χρονη μητέρα σύμφωνα με πληροφορίες χτύπησε με τα χέρια στο κεφάλι το 13 μηνών αγοράκι της επειδή αυτό έκλεγε, ενώ λίγο αργότερα και μόλις κατάλαβε ότι το παιδί είχε χάσει τις αισθήσεις του το μετέφερε στο Νοσοκομείο του Διδυμοτείχου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατο του. 

Αρχικά η νεαρή μητέρα προσπάθησε να αποκρύψει το έγκλημα, ωστόσο η ιατροδικαστική εξέταση αποκάλυψε τα τραύματα στο σώμα του άτυχου βρέφους οπότε και οι αρχές στράφηκαν προς την 21χρονη. 

Ήδη από το μεσημέρι της Δευτέρας, όποτε και σημειώθηκε το έγκλημα, η 21χρονη είχε μπει στο μικροσκόπιο των Αρχών, ενώ όταν έγινε σαφές πως το παιδί έχασε της ζωή του από κρανιοεγκεφαλική κάκωση η 21χρονη συνελήφθη. 

Κατά τη διάρκεια της προανάκρισης, η παιδοκτόνος δεν ήταν σε θέση να εξηγήσει τι την έκανε να ξυλοκοπήσει τόσο βάναυσα τον ίδιο της το γιο. Αργότερα φέρεται να ομολόγησε ότι σκότωσε το παιδί της, επειδή έκλαιγε.

Τι αναφέρει η Αστυνομία: 
Συνελήφθη την Τρίτη (30-7-2013) το απόγευμα, στο Διδυμότειχο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Διδυμοτείχου, της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ορεστιάδας, 21χρονη ημεδαπή, κατηγορούμενη για πρόκληση θανατηφόρας βλάβης σε βρέφος. 

Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί συνέλαβαν την 21χρονη, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, την προηγούμενη ημέρα (29-7-2013) το μεσημέρι, εντός της οικίας της, άσκησε σωματική βία, σε βάρος του 1 ετών βρέφους της (αγόρι), προκαλώντας σε αυτό θανατηφόρα βλάβη. 

Ακολούθως, το βρέφος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Διδυμοτείχου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Διδυμοτείχου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια