GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Σοβαρή βλάβη σε κεντρικό αγωγό… “στέγνωσε” την Ξάνθη

Προβλήματα στην υδροδότηση της πόλης της Ξάνθης προκάλεσε βλάβη που σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας σε κεντρικό αγωγό ύδρευσης.  Α...

Προβλήματα στην υδροδότηση της πόλης της Ξάνθης προκάλεσε βλάβη που σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας σε κεντρικό αγωγό ύδρευσης. 

Αρχικά η περιοχή της Χρύσας, αλλά και γύρω απ’ αυτή περιοχές, έμειναν σταδιακά χωρίς νερό ή έβλεπαν την πίεση του νερού να περιορίζεται δραματικά. Συνεργεία της ΔΕΥΑΞ κατάφεραν να εντοπίσουν τη βλάβη και ξεκίνησαν την επισκευή της, ωστόσο αυτή δεν κατέστη εφικτή πριν από το βράδυ της επόμενης ημέρας, με αποτέλεσμα αρκετές περιοχές να μείνουν χωρίς νερό εν μέσω θέρους, και μάλιστα της πιο καυτής μέχρι στιγμής ημέρας του καλοκαιριού. 

Η βλάβη, που εντοπίστηκε στην περιοχή του Ευμοίρου σε κεντρικό αγωγό, επιδιορθώθηκε ενώ σταδιακά άρχισε να επιστρέφει η πίεση του νερού στα κανονικά επίπεδα. Ωστόσο την Τετάρτη παρατηρήθηκαν μικροπροβλήματα και βλάβες, που είχαν ως αποτέλεσμα την επιμήκυνση της ταλαιπωρίας των πολιτών.  

Το τελευταίο χρονικό διάστημα το δίκτυο ύδρευσης της ΔΕΥΑΞ παρουσιάζει βλάβες που οφείλονται είτε στη φθορά είτε σε εξωγενείς παράγοντες, ωστόσο προκαλούν δυσφορία στους κατοίκους της περιοχής που βλέπουν τις βρύσες τους να στεγνώνουν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια