GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Τίτλοι τέλους για τις εκκλησιαστικές κατασκηνώσεις Ξάνθης

-450 παιδιά είχαν φέτος την ευκαιρία να πάνε κατασκήνωση… δωρεάν  -Για 18η χρονιά η Μητρόπολη Ξάνθης λειτούργησε τις κατασκηνώσεις της  ...

-450 παιδιά είχαν φέτος την ευκαιρία να πάνε κατασκήνωση… δωρεάν 
-Για 18η χρονιά η Μητρόπολη Ξάνθης λειτούργησε τις κατασκηνώσεις της 

Την Τετάρτη 31 Αυγούστου ολοκληρώθηκε η φετινή κατασκηνωτική περίοδος στον χώρο του προσκυνήματος του Αγίου Γεωργίου στη Δρυμιά της Σταυρούπολης Ξάνθης, όπου μέσα σε ένα όμορφη και καταπράσινο τοπίο βρίσκονται οι εγκαταστάσεις των εκκλησιαστικών κατασκηνώσεων της Ιεράς Μητρόπολης Ξάνθης. 

Στη φετινή, 18η χρονιά λειτουργίας των κατασκηνώσεων φιλοξενήθηκαν σε τέσσερις περιόδους 450 παιδιά, αγόρια και κορίτσια, τα οποία απόλαυσαν την ομορφιά της ορεινής περιοχής, έζησαν σαν μια μεγάλη οικογένεια κοντά στη φύση, αθλήθηκαν και με απόλυτο σεβασμό προς τις ευαίσθητες παιδικές ψυχές, μεταδόθηκε στα παιδιά το νόημα της χριστιανικής ζωής, η αγάπη προς το Θεό, την Πατρίδα, η αξία του σεβασμού προς τον συνάνθρωπο.    

Η Ιερά Μητρόπολη ευχαριστεί του αρχηγούς, υπαρχηγούς, ομαδάρχες, στελέχη και τις κυρίες που ανιδιοτελώς προσέφεραν τις υπηρεσίες τους όλο αυτό το διάστημα αποτελώντας αξιομίμητο παράδειγμα προσφοράς και όλους όσοι συνέβαλαν στη λειτουργία των κατασκηνώσεων. 
ΕΚ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ





Δεν υπάρχουν σχόλια