GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ξάπλωσε και κοιμήθηκε στον δρόμο, με τα ναρκωτικά στα χέρια!

Να κοιμάται στην άσφαλτο στο Αλιευτικό Καταφύγιο Θερμών εντοπίστηκε το μεσημέρι της Παρασκευής ένας 30χρόνος κρατώντας ένα διαφανές σακουλ...

Να κοιμάται στην άσφαλτο στο Αλιευτικό Καταφύγιο Θερμών εντοπίστηκε το μεσημέρι της Παρασκευής ένας 30χρόνος κρατώντας ένα διαφανές σακουλάκι δίπλα του, το οποίο περιείχε ακατέργαστη κάνναβη.  

Το προσωπικό του Κέντρου Υγείας Σαμοθράκης που εντόπισε τον νεαρό άνδρας ειδοποίησε αμέσως τη Λιμενική Αρχή Σαμοθράκης, ενώ μετέφερε τον 30χρόνο στο Κ.Υ. 

Στελέχη της Λιμενικής Αρχής Σαμοθράκης μετέβησαν στο Κέντρο Υγείας για τη σύλληψη και φύλαξη του 30χρόνου, καθώς μετά από έρευνα που διενεργήθηκε στη χειραποσκευή του, βρέθηκε επιπλέον μία πλαστική συσκευασία καπνού, η οποία περιείχε μία πλαστική διάφανη συσκευασία με ακατέργαστη ινδική κάνναβη μικτού βάρους 2,8 γραμμαρίων.

Από τη Λιμενική Αρχή Σαμοθράκης που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν οι ανωτέρω ποσότητες ναρκωτικής ουσίας συνολικού βάρους 4,1 γραμμαρίων, οι οποίες πρόκειται να αποσταλούν στη Χημική Υπηρεσία Αλεξανδρούπολης για περαιτέρω ανάλυση.

Δεν υπάρχουν σχόλια