GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Διαψεύδεται η είδηση περί ανεύρεσης βρέφους σε κάδο στην Ξάνθη

Στην πλήρη και κατηγορηματική διάψευση της “είδησης” περί ανεύρεσης από οδοκαθαριστές του δήμου Ξάνθης βρέφους μέσα σε κάδο απορριμμάτων τ...

Στην πλήρη και κατηγορηματική διάψευση της “είδησης” περί ανεύρεσης από οδοκαθαριστές του δήμου Ξάνθης βρέφους μέσα σε κάδο απορριμμάτων της πόλης και τη μετέπειτα μεταφορά του στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης προχώρησαν μιλώντας στο ThrakiToday.com όλοι οι “πιθανοί” εμπλεκόμενοι.

Ο αντιδήμαρχος καθαριότητας του δήμου Ξάνθης κ. Αναστάσιος Θεοδωρίδης έκανε λόγο για ράδιο αρβύλα, τονίζοντας πως ουδέποτε υπάλληλοι βρήκαν σε κάδο σκουπιδιών βρέφος και το μετέφεραν στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης. Το ίδιο ανέφεραν μιλώντας στο ThrakiToday.com και δημοτικοί υπάλληλοι που εργάζονται στην καθαριότητα. 

Από την πλευρά τους οι εργαζόμενοι του Γενικού Νοσοκομείο Ξάνθης διέψευσαν κατηγορηματικά το ότι μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο βρέφος το οποίο εντοπίστηκε σε κάδο σκουπιδιών, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος και θέση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ξάνθης. Σε επικοινωνία με τον κ. Θεοδωρίδη αυτός ανέφερε πως έφτασε στα αυτιά του μια φήμη περί ανεύρεσης βρέφους σε κάδο απορριμμάτων επί της Λεωφόρου Στρατού, ωστόσο στη συνέχεια και μετά από επικοινωνία του ίδιου με εργαζόμενους του τμήματος καθαριότητας διαπιστώθηκε προς πρόκειται για απλή φήμη που δεν ενέχει στοιχεία πραγματικότητας.  

Δεν υπάρχουν σχόλια