GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Άνεργη 44χρόνη πήρε χάπια για να αυτοκτονήσει στην Ξάνθη!

-Φίλος της που συνομιλούσε μαζί της στο Facebook τη στιγμή της απόπειρας ειδοποίησε την Αστυνομία -Έχει μείνει άνεργη και την επηρέασε ψ...

-Φίλος της που συνομιλούσε μαζί της στο Facebook τη στιγμή της απόπειρας ειδοποίησε την Αστυνομία
-Έχει μείνει άνεργη και την επηρέασε ψυχολογικά 

Νέα ανατριχίλα προκαλεί η είδηση της απόπειρας αυτοκτονίας μιας 44χρόνης, άγαμης και άνεργης στην πόλη της Ξάνθης το βράδυ της Κυριακής. 

Η 44χρόνη πήρε μεγάλη ποσότητα χαπιών με στόχο να αυτοκτονήσει, ενώ τα αίτια της πράξης της αποδίδονται στο γεγονός πως η ίδια ήταν άνεργη κάτι που την είχε επηρεάσει ψυχολογικά. 

Ένας φίλος της 44χρόνης ο οποίος συνομιλούσε μαζί της στο Facebook τη στιγμή που η ίδια λάμβανε την ποσότητα των χαπιών ειδοποίησε αμέσως την Αστυνομία, η οποία και κατέφτασε στο σημείο αποτρέποντας το μοιραίο. Η έγκαιρη επέμβαση των Αστυνομικών λειτούργησε σωτήρια για την 44χρόνη η οποία και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ξάνθης, όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. 

Πρόκειται για το τέταρτο κατά σειρά δυσάρεστο περιστατικό που σημειώνεται τον Ιούλιο στην Ξάνθη, μετά τις δύο αυτοκτονίες και τη μια δολοφονία που έλαβαν χώρα την πρώτη εβδομάδα του μήνα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια