GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Θρήνος σε ολόκληρη την Ξάνθη για τον τραγικό χαμό του 16χρόνου

-Σοκαρισμένοι όλοι από την αυτοκτονία του νερού μαθητή -Βούτηξε στο κενό, σκορπώντας τον θρήνο στην οικογένεια του  Σοκαρισμένη, παγ...

-Σοκαρισμένοι όλοι από την αυτοκτονία του νερού μαθητή
-Βούτηξε στο κενό, σκορπώντας τον θρήνο στην οικογένεια του 

Σοκαρισμένη, παγωμένη και βωβή έμεινε η τοπική κοινωνία της Ξάνθης στο άκουσμα της είδησης πως ένας 16χρόνος νέος έβαλε τέλος στη ζωή του πηδώντας στο κενό από τον 5ο όροφο πολυκατοικίας στο κέντρο της πόλης.

Πρόκειται για νεαρό, γόνο γνωστής οικογενείας, ο οποίος έφυγε τόσο άδοξα από τη ζωή σκορπώντας τη θλίψη και τον θρήνο στην οικογένεια του, γνωστούς και φίλους του. Όλοι μιλούν για ένα δραστήριο παιδί, γεμάτο ζωντάνια, με επιτυχίες τόσο στο σχολικό όσο και στο εξοσχολικό του περιβάλλον. Η είδηση του θανάτου του προκάλεσε κύμα συγκίνησης σε όλη την πόλη, με όλους να αναζητούν τα αίτια που οδήγησαν ένα νεαρό πλάσμα να βάλει τέλος στη ζωή του. 

Δεκάδες φίλοι και γνωστοί του νεαρού συγκεντρώθηκαν στο σπίτι του 16χρόνου, εκφράζοντας τη συμπαράστασή τους στην οικογένεια του αδικοχαμένου νέου.  Η συντακτική ομάδα του ThrakiToday.com και της Εφ. Ακρίτας εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντα. 

6 σχόλια

  1. Einai tragiko na simvennun tetia pragmata... Ola dixnun ori i koinwnia marazwnei lai xriazonte megales allages kathws akoma kai oi neoi xanun ton skopo tus!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Filaraki liga ta logia sou... I tragwdia einai tragwdia...min anakateveese...katalaves,;;

      Διαγραφή
  2. Κριμα συλληπητηρισ στους γονεις ποιο παιδι ηταν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε Κώστα, εύχομαι, όσο δύκολο κι' αν είναι, να βρεις το κουράγιο ν' αντέξεις. 'Ενας φίλος απ' τα παλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. γιατί για μας είσαι εδώ,ακόμα και όταν δεν είσαι,ακόμα και τότε
    συλλυπητήρια και κουράγιο στην οικογένεια του..
    καλό ταξίδι παντελή..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παντελή κοίταζα τις φωτογραφίες σου τότε που ήσουνα 8 χρονών από τις διακοπές στη Κρήτη. Νάσαι καλά εκεί που είσαι. Και να κάνει κουράγιο η οικογένεια σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή