GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ και άλλα τινά / ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΙΟΥΛΙΟΥ 2013

ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ οχημάτων άνω των 5 τόνων έχει τοποθετηθεί σύμφωνα με τον Υπ. Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκο Δένδια στην παλιά Εθνι...

ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ οχημάτων άνω των 5 τόνων έχει τοποθετηθεί σύμφωνα με τον Υπ. Προστασίας του Πολίτη κ. Νίκο Δένδια στην παλιά Εθνική Οδό Ξάνθης – Κομοτηνής. Μετά τον ντόρο που προκάλεσε το ρεπορτάζ του ThrakiToday.com για τα προβλήματα που δημιουργεί η διέλευση φορτηγών οχημάτων από την παλιά Ε.Ο. με σκοπό φυσικά να αποφύγουν οι οδηγοί την καταβολή διοδίων, το θέμα έφτασε και στη Βουλή των Ελλήνων με τον αρμόδιο Υπουργό να αναφέρει πως έχουν τοποθετηθεί πινακίδες απαγόρευσης στο συγκεκριμένο οδικό τμήμα. Μάλιστα, επισημαίνεται πως εφιστάται η προσοχή στα κατά τόπους τμήματα της Τροχαίας για τη διενέργεια ελέγχων και την επιβολή προστίμων σε περιπτώσεις διαπίστωσης παραβάσεων. Στην πράξη ωστόσο τι συμβαίνει; 

ΣΤΑ ΟΠΛΑ οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής της Περιφέρειας ΑΜΘ τις τελευταίες ημέρες με το αστυνομικό δελτίο να κατακλύζεται από συλλήψεις για απόπειρες ανθρωποκτονιών. Προσωπικές διαφορές, λεκτικοί διαπληκτισμοί και μικρό καυγάδες μετατρέπονται σε παραλίγο τραγωδίες, αποδεικνύοντας και εμπράκτως την ψυχική αστάθεια των πολιτών, που στο σύνολό τους είναι επιφορτισμένοι με το καθημερινό άγχος της επιβίωσης. Φαίνεται πως η ρήση «θα πάρουμε τα όπλα και θα πυροβολούμε όποιον βρούμε» τείνει να γίνει μέρος της καθημερινότητάς μας, πράγμα ιδιαίτερα ανησυχητικό για την κοινωνική συνοχή. 

ΜΕ ΕΝΤΑΤΙΚΟΥΣ ρυθμούς προετοιμάζονται οι υποψήφιοι της καρέκλας, για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014. Ο χρόνος μετράει αντίστροφα και ορισμένοι προσπαθούν να μετρήσουν το πολιτικό τους πάπλωμα ώστε να απλώσουν αναλόγως τα πόδια τους. Ορισμένοι άλλοι πάλι, το προτιμούν ξεσκέπαστο και περιφέρονται δεξιά και αριστερά αναζητώντας συμμάχους χωρίς πρωτίστως να αναλογιστούν αν το δημαρχιακό κουστούμι είναι στα μέτρα τους! Προσοχή πάντως και στις δύο περιπτώσεις. 

Άλλος για τη βάρκα μας; Ο κατάλογος των υποψηφίων άνοιξε και όσοι πιστοί προσέλθετε. Όσο πάλι άπιστοι, απλώς καθίστε αναπαυτικά και απολαύστε ένα σόου πολιτικού ακροβατισμού, γεμάτο ρητορικές φανφάρες και βαρύγδουπες δηλώσεις! 

….σιωπή; Γιατί; 

Δεν υπάρχουν σχόλια