GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL



Επίθεση αντιεξουσιαστών στο Δικαστικό Μέγαρο Ξάνθης! (+VIDEO)

Σοβαρές φθορές στην κεντρική είσοδο του Δικαστικού Μεγάρου Ξάνθης προκάλεσαν άγνωστοι μέχρι στιγμής δράστες τα ξημερώματα της Παρασκευή...

Σοβαρές φθορές στην κεντρική είσοδο του Δικαστικού Μεγάρου Ξάνθης προκάλεσαν άγνωστοι μέχρι στιγμής δράστες τα ξημερώματα της Παρασκευής. 

Οι δράστες, που από τα στίγματα που άφησαν πίσω τους πιθανολογείται ότι ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο, έσπασαν την τζαμαρία της εισόδου των δικαστηρίων, πέταξαν μαύρη μπογιά στην πόρτα αλλά και στα γύρω παράθυρα ενώ παράλληλα έγραψαν σύνθημα υπέρ του Κ. Σακκά. 

Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει ανάληψη ευθύνης για την επίθεση στον χώρο των δικαστηρίων, ενώ από πλευράς της Αστυνομίας διεξάγονται έρευνες για την ταυτοποίηση και τον εντοπισμό των δραστών. Νωρίς το πρωί της Παρασκευής αντικαταστάθηκαν τα σπασμένα τζάμια.



1 σχόλιο

  1. Καλημέρα σας Κυρία Εισαγγελέα , θα πιάσουν κανένα από το αντιεξουσιαστικό χώρο ; ή θα μας το παίζουν συνέχεια κυρίες του συστήματος οι αντιεξουσιαστές; αλλά δεν έχει τα κότσια η κυρία Εισαγγελέα γιατί όλα τα παιδιά του zanadu έχουνε συγγενικό περιβάλλον προς την Κυρία Εισαγγελέα την Ξάνθης, γρήγορα αυτό τα παιδιά θα πάρουν το δρόμο τους όταν θα υπάρχει μια δίκαιη ή δίκαιος ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ που θα είναι για όλους και για όλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή