GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Νέο ρεκόρ για το ThrakiToday.com – 7.000 επισκέπτες την ημέρα!

Νέο ρεκόρ κατέγραψε το ThrakiToday.com σπάζοντας κατά τον μήνα Ιούνιο το φράγμα των 7.000 μοναδικών επισκεπτών ανά ημέρα.  Σύμφωνα μ...

Νέο ρεκόρ κατέγραψε το ThrakiToday.com σπάζοντας κατά τον μήνα Ιούνιο το φράγμα των 7.000 μοναδικών επισκεπτών ανά ημέρα. 

Σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία επισκεπτών του ThrakiToday.com κατά Μ.Ο. περισσότεροι από 7.000 μοναδικοί επισκέπτες δηλώνουν εμπράκτως τη στήριξή τους καθημερινά στη θεματολογία και τη δημοσιογραφική κάλυψη του ThrakiToday.com 

Μάλιστα στις 8 Ιουνίου οι μοναδικοί επισκέπτες του site ανήλθαν σε 10.342, με τις καταγγελίες των αγροτών του κάμπου της Ξάνθης για το χαράτσι στις δηλώσεις ΟΣΔΕ να συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον του αναγνωστικού κοινού, ενώ ταυτοχρόνως η είδηση έκανε τον γύρο του διαδικτύου. 

Την ίδια στιγμή το κανάλι του ThrakiToday.com στο Youtube.com ακολουθώντας ανοδική πορεία τους τελευταίους μήνες, έφτασε τις 772.619 προβολές, με Μ.Ο. προβολών ανά βίντεο τις 1.190. 

Η δημοσιογραφική ομάδα του ThrakiToday.com αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά όλους όσοι επιλέγουν για την καθημερινή τους ενημέρωση τη δημοσιογραφική ύλη του ThrakiToday.com, ενώ το αμέσως προσεχές διάστημα δρομολογούνται αλλαγές με στόχο πάντα την περαιτέρω βελτίωση. 
ThrakiToday.com  

Δεν υπάρχουν σχόλια