GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Απολύσεις στο Δημόσιο και νέα μέτρα αντιμετωπίζει η νέα κυβέρνηση

Η Wall Street Journal σχολιάζει πως ο Σαμαράς με τον ανασχηματισμό έβαλε πολλά στελέχη του ΠΑΣΟΚ στη νέα κυβέρνηση, που είναι αδύναμη κοιν...

Η Wall Street Journal σχολιάζει πως ο Σαμαράς με τον ανασχηματισμό έβαλε πολλά στελέχη του ΠΑΣΟΚ στη νέα κυβέρνηση, που είναι αδύναμη κοινοβουλευτικά μετά την αποχώρηση της ΔΗΜΑΡ.

Η αμερικανική εφημερίδα τονίζει πως η νέα δικομματική κυβέρνηση Ν.Δ – ΠΑΣΟΚ θα έρθει πολύ γρήγορα αντιμέτωπη με προκλήσεις όπως οι απολύσεις στο Δημόσιο και νέα μέτρα λόγω του χρηματοδοτικού κενού αλλά και της τρύπας από τις ιδιωτικοποιήσεις.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα το ΠΑΣΟΚ αποκτάει πλέον καθοριστικό ρόλο και αυτό γιατί ο πρωθυπουργός Α. Σαμαράς έβαλε στη νέα κυβέρνηση πολλά στελέχη του ΠΑΣΟΚ λόγω της αποχώρησης της ΔΗΜΑΡ του Φ. Κουβέλη.

Μάλιστα για το ΠΑΣΟΚ η Wall Street Journal επισημαίνει πως ''δεν θα δεχθεί και άλλη λιτότητα αν την απαιτήσουν οι δανειστές προκειμένου να ισορροπήσουν το ''ναυάγιο'' στις ιδιωτικοποιήσεις, καθώς και ένα πιθανό χρηματοδοτικό κενό στο πρόγραμμα δημοσιονομικής εξυγίανσης της Ελλάδας''.

Δεν υπάρχουν σχόλια