GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Αναβλήθηκε η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΣΕΚΑΠ

-Σιγή ιχθύος για τους λόγους της αναβολής! Αποδόθηκε σε τυπικούς λόγους Σε αναβολή για τις 23 Ιουλίου οδηγήθηκε η αύξηση του μετοχικού...

-Σιγή ιχθύος για τους λόγους της αναβολής! Αποδόθηκε σε τυπικούς λόγους

Σε αναβολή για τις 23 Ιουλίου οδηγήθηκε η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΣΕΚΑΠ καθώς η Γενική Συνέλευση της Παρασκευής δεν έβγαλε λευκό καπνό, για τη γνωστή τσιγαροβιομηχανία. 

Παρά το γεγονός πως όπως είχε αποφασιστεί μετά και τον ορισμό του νέου Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας στις 28 Ιουνίου αναμενόταν να προχωρήσει η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, να ολοκληρωθεί η μεταβίβαση των μετοχών στον νέο ιδιοκτήτη και να πέσει ζεστό χρήμα στα ταμεία της εταιρίας, κάτι τέτοιο τελικά δεν συνέβη με τους μετόχους να επικαλούνται «τεχνικούς και γραφειοκρατικούς λόγους». 

Όπως είναι γνωστό οι εργαζόμενοι της εταιρίας βρίσκονται σε διαρκή οικονομική στενότητα καθώς τους οφείλονται δεδουλευμένα σχεδόν δύο μηνών, ενώ ανέμεναν με ιδιαίτερη προσμονή την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου ελπίζοντας σε μια οικονομική τόνωση της εταιρίας και κατ’ επέκταση των ιδίων. 

Η Γενική Συνέλευση της Παρασκευής ολοκληρώθηκε μέσα σε λίγη ώρα, με τον κ. Γιάννη Μπίτο να προεδρεύει αυτής, και τον πρόεδρο του Δ.Σ. κ. Σεργκέι Σαποτνίτσνινκ να απουσιάζει. Η διαδικασία ολοκλήρωσης της μεταβίβασης των μετοχών της ΑΤΕ και της ΣΕΚΕ στον Ιβάν Σαββίδη παίρνει πλέον παράταση σχεδόν ενός μήνα, με τα βλέμματα όλων στραμμένα πλέον στη Γενική Συνέλευση της 23 Ιουλίου, οπότε και ενδεχομένως να ολοκληρωθεί η διαδικασία, εφόσον φυσικά δεν έχουν προκύψει απροσπέραστα εμπόδια.   

Δεν υπάρχουν σχόλια