GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Ξεκινούν οι αιτήσεις για δωρεάν φοίτηση σε παιδικούς σταθμούς!

Το πρόγραμμα “Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής” πήρε πράσινο φως και μέσα στις επόμενες ημέρες αρχίζουν από τους γονείς οι...

Το πρόγραμμα “Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής” πήρε πράσινο φως και μέσα στις επόμενες ημέρες αρχίζουν από τους γονείς οι καταθέσεις των δικαιολογητικών χρηματοδότησης για τους δημόσιους και ιδιωτικούς παιδικούς σταθμούς μέσω ΕΣΠΑ.

Οι καταθέσεις αφορούν στην επόμενη σχολική χρονιά 2013-2014, ενώ υπεύθυνος φορέας για τη διαχείριση του προγράμματος είναι η Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ).

Καταληκτική ημερομηνία για την κατάθεση των φακέλων είναι η 19η Ιουλίου, ενώ το σχετικό υλικό υπάρχει στις ιστοσελίδες της ΕΕΤΑΑ.

Η ανάρτηση των πινάκων επιλέξιμων και μη επιλέξιμων δομών θα γίνει στις 21 Ιουλίου στις προαναφερθείσες ιστοσελίδες, ενώ οι οριστικοί πίνακες, ύστερα από την εξέταση πιθανών ενστάσεων, θα δημοσιοποιηθούν στην ιστοσελίδα της ΕΕΤΑΑ στις 24 Ιουλίου.

Οι αιτήσεις συμμετοχής των μητέρων που ενδιαφέρονται, θα διατίθενται μόνο σε ηλεκτρονική μορφή στις προαναφερθείσες ιστοσελίδες της ΕΕΤΑΑ, της ΚΕΔΕ (www.kedke.gr) και του ΕΠΑΝΑΔ (www.epanad.gov.gr) από τις 25 Ιουλίου.

Αιτήσεις συμμετοχής μπορούν να υποβάλλονται το χρονικό διάστημα από τις 25 Ιουλίου έως τις 2 Αυγούστου και μόνο ταχυδρομικά.

Η έγκαιρη υποβολή θα αποδεικνύεται μόνο από τη σφραγίδα του ταχυδρομείου ή το αποδεικτικό της εταιρείας ταχυμεταφοράς (courier).

Οι εγγραφές των παιδιών στους σταθμούς πρέπει να γίνουν από 2 Σεπτεμβρίου μέχρι 13 Σεπτεμβρίου.

Ποιοι έχουν τις προϋποθέσεις να ενταχθούν στο πρόγραμμα
Δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν οι ενδιαφερόμενες με οικογενειακό εισόδημα το οποίο δεν υπερβαίνει:

- Τις 30.000 ευρώ για μητέρες που έχουν έως δύο παιδιά

- Τις 35.000 ευρώ για μητέρες που έχουν τρία ή τέσσερα παιδιά και

- Τις 40.000 ευρώ για μητέρες που έχουν από πέντε παιδιά και άνω.

Στο εισόδημα περιλαμβάνεται το φορολογητέο εισόδημα, καθώς και το σύνολο των αυτοτελώς φορολογηθέντων εισοδημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια