GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Παραμένουν επιστρατευμένοι οι εκπαιδευτικοί της Ξάνθης!

-Βγήκαν στους δρόμους το πρωί της Παρασκευής. Παράσταση διαμαρτυρίας στην Π.Ε. Ξάνθης Παράσταση διαμαρτυρίας έξω το κτήριο του Διοικητ...

-Βγήκαν στους δρόμους το πρωί της Παρασκευής. Παράσταση διαμαρτυρίας στην Π.Ε. Ξάνθης

Παράσταση διαμαρτυρίας έξω το κτήριο του Διοικητηρίου της Περιφερειακής Ενότητας Ξάνθης πραγματοποίησαν, όπως είχαν εξαγγείλει πριν από μερικές ημέρες, οι εκπαιδευτικοί της Ξάνθης το   μεσημέρι της Παρασκευής. 

Αντιδρώντας στο ενδεχόμενο απολύσεων καθηγητών, στο μέτρο της διαθεσιμότητας, στην πρόσφατη επιστράτευση των εκπαιδευτικών αλλά και γενικότερα στις τελευταίες εξελίξεις που δρομολογεί η κυβέρνηση στον χώρο της παιδείας, τα μέλη της ΕΛΜΕ Ξάνθης συγκεντρώθηκαν έξω από την Π.Ε. Ξάνθης κρατώντας πανό και διατρανώνοντας την αντίθεσή τους. 

«Όχι στην πολιτική των μνημονίων που διαλύει το δημόσιο σχολείο» ήταν το κεντρικό σύνθημα των εκπαιδευτικών, εκφράζοντας τη στήριξή τους σε κάθε συνάδελφό τους που κινδυνεύει είτε με απόλυση είτε με διαθεσιμότητα.  Μάλιστα όπως είναι γνωστό, πρακτικά οι εκπαιδευτικοί όλης της χώρας παραμένουν μέχρι και σήμερα επιστρατευμένοι, κάτι που σχολιάζεται εντόνως αρνητικά από τους ίδιους.   

Δεν υπάρχουν σχόλια