GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Κατεδαφίστηκε το GOA Beach Bar στην παραλία των Μαγγάνων Ξάνθης

-Την Τρίτη στο Εφετείο Θράκης η δίκη για την υπόθεση Στην κατεδάφιση του παραλιακού αναψυκτηρίου – καφέ μπαρ GOA που δραστηριοποιούτα...


-Την Τρίτη στο Εφετείο Θράκης η δίκη για την υπόθεση

Στην κατεδάφιση του παραλιακού αναψυκτηρίου – καφέ μπαρ GOA που δραστηριοποιούταν στην παραλία των Μαγγάνων στον δήμο Τοπείρου προχώρησαν οι αρμόδιες υπηρεσίες, βεβαιώνοντας το γεγονός πως δεν είχε εκδοθεί η απαραίτητη αδειοδότηση για τη λειτουργία της εν λόγω επιχείρησης. 

Μετά από σχετική καταγγελία της Αντιπολίτευσης μηχανήματα του δήμου προχώρησαν στην κατεδάφιση του παραλιακού αναψυκτηρίου, που αποτελούσε τη μοναδική επιχείρηση που λειτουργούσε στην παραλία των Μαγγάνων. Μάλιστα η υπόθεση έχει λάβει και τον δρόμο της δικαιοσύνης, και θα οδηγηθεί την Τρίτη στο ακροατήριο του Εφετείου Θράκης στην Κομοτηνή με το κατηγορητήριο να βαραίνει μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου. 

Παλιά Φωτογραφία του Beach Bar
 Υπενθυμίζεται ότι η παραλία των Μαγγάνων είναι η μοναδική που και φέτος, όπως και πέρσι, κατάφερε να λάβει Γαλάζια Σημαία, και αποτελεί μαζί  με την παραλία του Μυρωδάτου τους δύο πιο δημοφιλείς παραλιακούς προορισμούς της Ξάνθης, τα τελευταία χρόνια. 

Δεν υπάρχουν σχόλια