GRID_STYLE
TRUE

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΠΗΓΗ Α.Ε

ΤΙΤΛΟΙ ΕΙΔΗΣΕΩΝ:

latest

ISTIKBAL


Αθώος ο δήμαρχος Τοπείρου στο Εφετείο για παράβαση καθήκοντος!

Αθωωτική ήταν η απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κομοτηνής για τον δήμαρχο Τοπείρου, κ. Στέλιο Χατζηευαγγέλου, ο οποίος έκατσε για ακόμη μια...

Αθωωτική ήταν η απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κομοτηνής για τον δήμαρχο Τοπείρου, κ. Στέλιο Χατζηευαγγέλου, ο οποίος έκατσε για ακόμη μια φορά το πρωί της Παρασκευής στο σκαμνί με την κατηγορία της παράβασης καθήκοντος. 

Μετά από καταγγελία – μηνυτήρια αναφορά του επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στον δήμο κ. Θωμά Μίχογλου ασκήθηκε δίωξη σε βάρος συνολικά δέκα ατόμων, κατηγορούμενοι όλοι για παράβαση καθήκοντος και ηθική αυτουργία σε παράβαση καθήκοντος. Ανάμεσά τους ο δήμαρχος Τοπείρου καθώς ο Πρόεδρος της πρώην ΔΕΤΑ.  

Η υπόθεση αφορούσε τη παραχώρηση του χώρου στην παραλία των Μαγγάνων όπου λειτουργούσε παραλιακό καφέ μπαρ, με τον Εισαγγελέα ωστόσο της έδρας να προτείνει την απαλλαγή των κατηγορουμένων καθώς από την ακροαματική διαδικασία δεν στοιχειοθετήθηκαν οι σε βάρος τους κατηγορίες. Υπενθυμίζεται πως το συγκεκριμένο αναψυκτήριο έχει πλέον κατεδαφιστεί καθώς λειτουργούσε χωρίς τις απαραίτητες άδειες.  

Η δίκη πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής, μετά από δύο διακοπές την προηγούμενη εβδομάδα λόγω συνεχόμενων φαρσών για τοποθέτηση βόμβας στο Δικαστικό Μέγαρο Κομοτηνής. 

Δεν υπάρχουν σχόλια